Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czyzbym byl prorokiem mowiac ze system juz umarl ?

co was trzyma w linkorze czego na przyklad nie ma weblink?

viagry i inne?

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Rypnął się przy kilku domenach, ale po ponownym ich dodaniu wsio było ok. A punktów mi nieznacznie nawet przybyło (doindeksowało mi podstron). No ale ja nie stosuje cloakingów, podpinania sie pod cudze domeny i kombinowania z programem partnerskim. No ale ja sie nie boje zbanowania w linkorze czy gwałtownej utraty punktów.

linkor upadał,lecz zaczoł sie rozwijac i admini pracuja nad systemem

nie upadal ale upadł

nie zaczoł tylko zaczął ale i tak już skończył

nie pracują tylko pracowali jak był właścicielem webcenter

Używaj Cuilla i Hakii

linkor upadał,lecz zaczoł sie rozwijac i admini pracuja nad systemem

nie upadal ale upadł

nie zaczoł tylko zaczął ale i tak już skończył

nie pracują tylko pracowali jak był właścicielem webcenter

wszyscy już wiemy, że nie lubisz linkora, i że jesteś piewcą jego upadku, nie trzeba tego powtarzać w nieskończoność.

Jak większość pozycjonerów czy ludzi związanych z SEO a właściwie SEM powiem - te system nie jest idealny, można by, a właściwie trzeba go polepszyć. Ale na razie nie widzę alternatywy dla moich stron. Każdy ma jakieś zaplecze i z racji tego, że nikomu nie opłaca się na zaplecze tworzyć unikalnego kontentu jako zaplecze, to większość zaplecz polskich pozycjonerów to dmozy, wikipedie i biblie wszelkiej maści. Oby tylko jak najwięcej site w góglu. I przy założeniu, że "Content is King" - zgodzę się - linkor to system do xxxx i lepiej korzystać z moderowanych systemów gdzie nikt dmoza nie doda.

Ale... Zawsze jest jakieś ale. O wiele szybciej wyprodukuje się sztuczny serwis w dużym site niż zbuduje serwis z unikalnym contentem i dlatego system typu linkor będzie skuteczny tak długo jak idea głosowania będzie miała znaczny wpływ na serpy. I biadolenie że linkor jest be a weblink czy inne są aja jest po prostu subiektywną waszą (Twoją) oceną. Mnie przy linkorze poza możliwością dodawania bez jakichkolwiek problemów masowych spamów (uwaga na Jeża :soczek: ) jego prostota. Przynajmniej do czasu, bo przy aktualnym stanie systemu (mam na myśli spadek punktów) - fakt system ten daleko nie pociągnie bo już prosty nie jest (np. dziwna granica ~27k-~30k punktów). Ale to już wina obecnego admina. Wystarczyłoby poinformować userów o tym co się robi.

Najgorszy jest w tym wszystkim brak jakiejkolwiek informacji - bo to rodzi domysły i komentarze (włączając w to twój) i ludzie czytając takie wypowiedzi odchodzą z systemu.

Tak więc nie system jest zły tylko admin. Swoją drogą cholernie mnie to dziwi, bo skoro kupił linkora to zakładam, że nie za 5gr. Więc dlaczego podcinać gałąź na której się siedzi??

Tak czy owak dla mnie i wielu innych linkor nie jest trupem do momentu aż punkty coś dają. A to że przy obecnym adminie dąży do trupa - zgadzam się w pełnej rozciąłości.

wszyscy już wiemy, że nie lubisz linkora, i że jesteś piewcą jego upadku, nie trzeba tego powtarzać w nieskończoność

wiekszosc zmian nic nie dala a i tak tych zmian bylo malo

Ale na razie nie widzę alternatywy dla moich stron.

Systemow wymiany linkow ci w Polsce dostatek możesz przebierać jak w ulęgałkach.

Mnie przy linkorze poza możliwością dodawania bez jakichkolwiek problemów masowych spamów (uwaga na Jeża ) jego prostota.

No to jak tu ma byc Linkor skuteczny?

Nie promuje zadnego systemu nawet nie mam linka w stopce do takowego

Najgorszy jest w tym wszystkim brak jakiejkolwiek informacji - bo to rodzi domysły i komentarze (włączając w to twój) i ludzie czytając takie wypowiedzi odchodzą z systemu.

Domysly sie rodza jak nie ma czlowiek dostepu do informacji.

Tak więc nie system jest zły tylko admin.

zły admin -> zły system jak narazie żaden robot systemem nie zarządza

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności