Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

"Tomaszów Mazowiecki" przeznaczyłem sporo bo około 45tys punktów

Ja przy takiej ilości punktów pożegnałem się z frazą ;P Google poczęstowało mnie filtrem. No ale człowiek uczy sie na błędach :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko zależy od tego co robisz :P Ja wyszykowałem ładnie stronkę (generowane title, description, trzymam się standardów, są przyjazne linki itd.) i nie szalałem na początku. Dodałem najpierw trochę linków do katalogów, dopiero potem dałem linkora i to na minimum. Z czasem zwiększałem i w ten oto sposób po bodajże 7 miesiącach (nie od samego początku pozycjonowałem) wyprzedziłem wszystkich :)

PS

Google mnie chyba polubił bo zaindeksował 170tys podstron a to nie mało jak na stronę o jednym mieście :) Forum dużo dało.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

nikomu nie opłaca się na zaplecze tworzyć unikalnego kontentu jako zaplecze, to większość zaplecz polskich pozycjonerów to dmozy, wikipedie i biblie wszelkiej maści.

mylisz sie niestety

eeee, hmmm..... ok.może się mylę - ale.. może rozwiniesz nieco myśl, bo zaprzeczyć każdy głupi potrafi...

• 3 tygodnie później...

Witam na wstępnie jako, że jestem tu nowy (choć przeglądam forum od pewnego czasu)

Uruchomiłem pewną stronę kilka tygodni temu, zarejestrowałem się też w serwisie linkor.pl. Przeglądałem posty różnych użytkowników i pojawiają się tam liczby kilkudziesięciu tysięcy punktów (chyba, że literka "k" za liczbą oznacza co innego :). U mnie zaś max przyznanych punktów to granica 60-70 punktów. W porównaniu z innymi, to nawet nie jest bardzo mało. Spowodowane to jest tym, że to nowy serwis? Strona zawiera kilkaset podstron.

pzdr

Spowodowane to jest tym, że to nowy serwis?

Punkty sa naliczane na podtawie PR strony oraz liczby podstron zaindexowanych w google mozesz to sprawdzic poleceniem site:www.domena.pl w wyszukiwarce odrazu dodam ze komenda site nie jest dokladna a google codziennie nie zwieksza liczby zaindexowanych stron wiec trzeba sie naczekac z nowa domena no i oczywiscie odpowiednio mocno podlinkowac zeby googlebot ja chcial zaindexowac.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Punkty sa naliczane na podtawie PR strony oraz liczby podstron zaindexowanych w google

Dzięki,

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Wyskakuje mi inna liczba podstron w przypadku kiedy wpisuje site:domena.pl, a inna kiedy wpisuje site:www.domena.pl. Dodam, że w pliku .htaccess mam wpisane przekierowanie dla domena.pl na www.domena.pl, a w wynikach wyszukiwania więcej linków pojawia się właśnie pod domena.pl. W katalogach raczej wpisuje stronę jako www.domena.pl.

Aha jeszcze jedna rzecz. To normalne, że w linkorze mogę dodać stronę typu www.domena.pl, a domena.pl nie? Pytam, bo system obliczył, że więcej punktów miałbym na tym drugim (co ciekawe, punkty obliczył na stronę, ale podpiąć jej nie może, bo twierdzi, że nie ma na niej skryptów linkora..)

• 1 miesiąc temu...
Na forum Linkora czytam, ze ten blad nie dotyczy tylko mnie. Czy jest na to jakas rada?

Skorzystać z innego systemu? :P

Szkoda czasu, jak coś nie działa idziesz do konkurencji chyba, że masz jakieś szczególne powody trzymać się tego Linkora.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności