Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linkor... ostatnio nie moge sie tam zalogowac na swoje konto, tych samych stron na nowym dodac nie moge, pozycje stron jeszcze wyzsze lub wyjscie z filtrów tych, do których nie przykładałem wielkiej wagi ale też były linkowane...

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

macie jakis problem z linkami w linkorze ?

ja mam taki że dodałem strony,mam tak troszke pkt i dodaje linki ktore ma wyświetlać, a po wylogowaniu linki które ustawilem znikaja. :|

Teraz widzę, że linki, które usunąłem kilka dni temu nadal są. Może na święta zablokowali opcje edytowalne, żeby przypadkiem się baza nie wywaliła, bo nie ma komu czuwać nad tym?:P

Albo coś testują...

Edit: Może mam tylko sklerozę, niech jeszcze ktoś to potwierdzi, bo już sam nie jestem pewny.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

jesli jest jakas blokada na nowe strony ta tak jakby chcieli system zamknąć ??? coś mi sie w to wierzyc nei chce gdyz nie wywala sie kury znoszacej zlote jajka - przeciez admini tego sytsemu zarabiaja krocie na stronach ktore linkuja gdyz nikt inny nie chce czesci stron ktore tam sa - niestety dlatego system nadaje sie jak ktos to powiedzial do szybkiej indeksacji swoich stron, ale ja bym stawial na swieta :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Czy ktoś mógłby mnie oświecić. Dzisiaj załozyłem system na swoich stronach otrzymałem łacznie ponad 30 tys pkt. Czy są to punkty przyznawane jakoś terminowo np. codziennie ? czy co miesiąc ?

na PR 0 11,700 zaindexowanych 25 tys pkt

na PR 3 3,800 zaindexowanych 11,2 tys pkt

Tak samo jak wykorzystuje pkt dając 5000 pkt na stronę ile BL mi to zapewni ?

pryzynawane ray... jesli chcesy sobie ępmocę to co jakis cyas tryeba strone wzkasowac i dodac ponownie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam pytanie, czy ten system linkor coś jeszcze daje ?

Przeznaczyłem po 5500 punktów na kazdą z 3 stron jakie chciałem podpozycjonować juz mija 1 tydzień a efektów żadnych, tak, jakby te linki nigdzie moje sie nie pokazywały.

Czy są jakieś statystyki, gdzie są wyświetlane moje linki ? Wiem, że na efekty jeszcze troszkę zbyt wcześniej, ale skoro by nic nie dawał, to może warto przejśc do jakiegoś innego systemu. Mam pare wartosciowych stron, które uzbierają troszkę punktów więc proszę Was o radę co zrobić.

Z góry dziękuje za odpowiedź

czesc osob twierdzi ze trzeba przeznaczyc 10.000 pkt aby cos sie zaczelo dziac i widać było efekty

trudno powiedziec co jest z linkor ale niestety chyba coraz gorzej.

czy widać coś aby admini tam wrocili lub w koncu sie ujawnili ???

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności