Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Linkor linkor.. Na jednej swojej stronce zainstalowałem linkora (wcześniej nie miałem z nim problemów, tzn z instalacją). Test serwera oraz plików, a także test linków pokazuje, że wszystko jest ok. Na stronie linki też się pojawiają. Tymczasem strony nie mogę dodać do swojego panelu, bo pojawia się komunikat, że "Brak linków Linkor'a na stronie www. Strona NIE dodana do systemu.". Ktoś wie o co może chodzić?

• 3 tygodnie później...

Nie wiem jak u was ale u mnie ta sama ilosc wyswietlen danego linku co w weblinku daje mniejsze rezultaty (wiadomo linkor ma wiecej smieci niz weblink), dodatkowo na kilka fraz linkowanych w linkorze dostalem bana/filtra co w weblinku mi sie jeszcze na cale szczescie nie przytrafilo

Czy wy rowniez macie takie doswiadczenia?

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Też tak mam z jedną stroną. Kiedyś jak zrobili czyszczenie nieaktywnych stron to można było dodawać wszystko, tylko teraz nie wiem do kogo pisać, czy jeszcze ktoś ten system wogóle obsługuje.

Nie wiem czy ktos go administruje, ale u mnie dziala poprawnie: strony sie dodaja i pozycjonuja.

Uzywam go glownie do indeksowania zaplecza.

MG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności