Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Linkor to jeszcze działa? Dodałem 4k ze 3 tygodnie temu na słabo/średnio trudne słowo

Mi dziala. Oczywiscie nie tak, jak dawniej.

Uzywam go jako wspoarcia e-weblinka.

Podobnie jak linkuj.pl

4.000 to chyba troche za malo...

UP

No właśnie nie wydaje mi się. Bo to mało znacząca fraza, dla trudniejszych taka ilość już miała wpływ (oczywiście dla trudniejszych dawałem potem więcej punktów, niemniej jakieś efekty były widoczne).

4000 pkt? ja linkora używam 300k na frazę żeby był jakiś efekt. Na słabsze frazy minimum 50k.

To dużo. Ja opisałem swoje doświadczenia, przypomnę, że na weblinku za 4k (średnio trudna fraza) miałem "jakieś" efekty działania. Na linkorze nie widzę żadnych, (na inne słowo na które mam przeznaczone tam 15k też nie widzę, tzn nie mam pewności, bo to samo słowo pozycjonuje też poprzez weblink).

BTW. shook pisał kiedyś, że więcej jak 20-30k na jedną frazę to za dużo, bo efekt ten sam. Ja niestety nie mogę tego ocenić, bo takich zasobów nie posiadam jeszcze..

4000 pkt? ja linkora używam 300k na frazę żeby był jakiś efekt. Na słabsze frazy minimum 50k.

To dużo. Ja opisałem swoje doświadczenia, przypomnę, że na weblinku za 4k (średnio trudna fraza) miałem "jakieś" efekty działania. Na linkorze nie widzę żadnych, (na inne słowo na które mam przeznaczone tam 15k też nie widzę, tzn nie mam pewności, bo to samo słowo pozycjonuje też poprzez weblink).

BTW. shook pisał kiedyś, że więcej jak 20-30k na jedną frazę to za dużo, bo efekt ten sam. Ja niestety nie mogę tego ocenić, bo takich zasobów nie posiadam jeszcze..

Nie mozna porownywac punktow w roznych systemach.

To, ze w weblinku dawales 4.000 punktow nie znaczy, ze w linkorze nie powinienec dac np. 20.000.

Dodatkowo to, ze kiedys dzawales x nie znaczy, ze tyle samo masz dawac teraz.

To samo dotyczy naliczanie punktow.

Ta sama strona dodana w linkorze daje inna liczbe punktow niz dodana w weblinku

MG

Nie mozna porownywac punktow w roznych systemach.

To, ze w weblinku dawales 4.000 punktow nie znaczy, ze w linkorze nie powinienec dac np. 20.000.

Dodatkowo to, ze kiedys dzawales x nie znaczy, ze tyle samo masz dawac teraz.

Fakt, masz racje.

To samo dotyczy naliczanie punktow.

Ta sama strona dodana w linkorze daje inna liczbe punktow niz dodana w weblinku

MG

Z tym akurat u mnie jest podobnie, różnice +/- 10%, no ale to już nie istotne, muszę się raczej rozejrzeć za innym systemem..

powód różnicy mocy systemów e-weblink i linkora jest banalny, w linkorze nie istnieje coś takiego jak update site, możesz strzelić w śmietnik 500k pkt. weblinka, site szybko się zaindeksuje, dodajesz śmietnik do systemu, system przydziela punkty, a następnie odłączasz punkty od śmietnika, site szybko spada, a punkty w linkorze pozostają

ps. tylko ja mam problem z zainstalowaniem linkora na otwarty-mini? LV i weblink piknie mi się zainstalował na tym skrypcie

Nie wiem z czego bijecie <bitą śmietanę>

Linkor to padaczka młynarza.

<boeuf strogonow>

Jest niestabilny ma mała moc.

Jego budowa techniczna wyklucza dobre pozycjonowanie panel admina jest z 17 wieku.

<Bez komentarza>

https://get.linkor.pl/download_links.php

Poszukajcie tam swoich linków.

<sałata po grecku>

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

https://get.linkor.pl/download_links.php

Poszukajcie tam swoich linków.

Ja swoje co kilka odswiezen widze.

Sa to m.in. linki dodawane niedawno.

Wniosek z tego jest taki, ze Linkor dziala.

Czy dziala tak samo dobrze jak kiedys to inna sprawa.

Raczej bym nie powiedzial, ze zupelnie stracil moc.

Zmienil sie sposob dzialana, to i sposob uzywanai trzeba zmienic.

Wykorzystuje go juz wlasciwie tylko indeksowania zaplecza.

I z efektow jestem bardzo zadowolony.

Mam zaplecza dopalane tylko Linkorem i maja sie niezgorzej.

UP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności