Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
właśnie się okazało, że nie mogę się zalogować na moje konto :/

ktoś już tak kiedyś miał? i czy samoistnie minęło?

oj luq, tak sie dzieje jak nie dokońca byłes fair z pozyskaniem punktów w linkorze :)

Znikaja linki oraz całe konta

usunołeś skrypt ze strony swojej

to była metoda na oszukiwanie linkor

byl skrypt łapałeś punkty i wywalałeś skrypt i problem z głowy

nie miałeś u siebie linków śmieci a Twoje się nadal wyswietlały - jeśli zaczyna się kontrola to wielu ludzi się nagle zdziwi :D:P

być może coś zaczyna dziać ale wg mnie system wisi i za kilka miesięcy okaże się czy ktoś nim zarządza bo minie niedługo rok gdy nikt nie odpowiada na pytania i nie aktualizuje strony głównej. :(

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

pytanie kto pracuje ??? jesli by tak bylo ktos by chociaż raczył odpowiadać na forum gdyz raz stracone zaufanie bardzo trudno odzyskać. :(

jesli coś wiesz wiecej to sie podziel wiedzą :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Co jakis czas przy wejsciu na ich strone pojawia sie komunikat : "KONSERWACJA SYSTEMU" wiec pewnie cos grzebia ;)

Ja mam pytanie czy za usuniecie strony w panelu i ponowne jej dodanie (w celu naliczenia nowo zaindeksowanych stron)moze mnie spotkac problem o ktorym tu niektorzy pisza - z logowaniem do systemu ?

pytanie kto pracuje ??? jesli by tak bylo ktos by chociaż raczył odpowiadać na forum gdyz raz stracone zaufanie bardzo trudno odzyskać. ;)

jesli coś wiesz wiecej to sie podziel wiedzą ;)

Mam jakies tam informacje, ktore sa imo malo istotne, ale wystarczy spojrzec z logicznego punktu widzenia, ile wytrzymalby porzucony system wymiany linkow (chodzi o obciazenie systemu bo linkor caly czas sie rozrasta, utrzymanie, ataki hackerow) ?

Duze zaplecze osob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności