Skocz do zawartości

Zmiana istniejącego portalu

Ryś

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

borykam się z pewnym problemem, i chciałbym prosić Was o porady. Tak więc jestem właścicielem portalu ogłoszeniowego założonego na Wordpressie przy użyciu gotowego szablonu. Po około 3-4 miesiącach istnienia strony, "oddałem" ją pod skrzydła jednej z firm pozycjonerskich. Niestety ich działania doprowadziły do całkowitego załamania systemu ogłoszeniowego, przez co klienci nie mogli dodawać nowych ofert. Po 2 miesiącach współpracy nasze drogi się rozeszły (podczas działań tej firmy, strona podskoczyła w wynikach w 50+ pozycjonowanych frazach), i od tego czasu portal żyje sobie własnym życiem (oferty wciąż istnieją, ludzie czasem się rejestrują, i komentują). W najbliższym czasie mam zamiar powrócić do tego projektu, jednak chciałbym całkowicie wyeliminować szablon który używałem poprzednio, i zbudować stronę na nowym dużo szybszym, i lepiej działającym.

I teraz pytanie, czy warto pozostać przy tej domenie która ma około 10 miesięcy, była pozycjonowana, i strona wciąż znajduje się w wynikach około 20 średniej jakości fraz? Czy w wypadku gdybym chciał odświeżoną stronę pozycjonować, czynności wykonane przez firmę z którą współpracowałem mogą jej zaszkodzić?

Pozdrawiam :)

ModnePazurki.pl - pomysły i inspiracje na paznokcie! Sprawdź również nasz portal dla kobiet, i bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami z branży urody!

Według mnie nie ma sensu zmiany domeny, po co szczególnie jak chcesz tylko uaktualnić serwis.

Strona jest w serpach i poszła do góry więc, pomogli stronie ale popsuli szablon. Przy nowym pewnie też będzie jakaś firma musiała popracować nad optymalizacją.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

46 minut temu, jimmi napisał:

Według mnie nie ma sensu zmiany domeny, po co szczególnie jak chcesz tylko uaktualnić serwis.

Strona jest w serpach i poszła do góry więc, pomogli stronie ale popsuli szablon. Przy nowym pewnie też będzie jakaś firma musiała popracować nad optymalizacją.

Nad optymalizacją popracuję sam, wciąż się uczę, ale liznąłem już co nieco. :)

Dziękuję za pomoc. 

ModnePazurki.pl - pomysły i inspiracje na paznokcie! Sprawdź również nasz portal dla kobiet, i bądź na bieżąco ze wszystkimi nowinkami z branży urody!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności