Skocz do zawartości

Co to za SWL?

Palina

Rekomendowane odpowiedzi

Seomatik.pl to nie jest na 100% - niżej screen.

eb9ae02ddfc2a6a9ef9fdd73f33192b7_1.jpg

Najprościej sprawdzić w taki sposób jak ja to zrobiłem. :)

Stronka taka jakaś mocno zapleczowa więc może Livelink lub Linkme?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

To już nie można mieć własnych rozwiązań ? Poza tym jakie, to ma znaczenie poza celowym podlinkowaniem tego artykułu !?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

11 minut temu, Mion napisał:

To już nie można mieć własnych rozwiązań ? Poza tym jakie, to ma znaczenie poza celowym podlinkowaniem tego artykułu !?

Nie jest to celowe działanie tylko zwyczajna ciekawość. Natrafiłam na stronę analizując konkurencję i jestem ciekawa, co to jest.

A co do własnych rozwiązań, nie nikt ich nie broni.

Zadawania pytań na tym forum chyba też nikt nie broni a może o czymś nie wiem i jest inaczej?

3 minuty temu, Palina napisał:

Natrafiłam na stronę analizując konkurencję i jestem ciekawa, co to jest.

To jesteś nieprzeciętnie bystra skoro od razu wiesz, że to jakiś SWL.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tobie również mogę pogratulować bystrości, bo czy gdzieś napisałam, że według mnie na 100% jest to powszechnie dostępny SWL a nie czyjeś jak to określiłeś "własne rozwiązanie"
Co więcej polecam poczytać support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=pl
według tych informacji jest to SWL.

Pytanie jest zadane w dziale dla początkujących więc może warto wyjaśnić w normalny sposób, że może to jednak nie jest SWL a nie od razu kogoś skrytykować w niezbyt przyjemn y sposób.

Pozdrawiam i życzę, żeby ten dzień był przyjemniejszy, bo po tonie wypowiedzi widzę, że chyba do takich nie należy.

Po pierwsze, to zamieszczenie linków na górze i pod topem nie koniecznie musi być związane z "jakimś SWL"em;
Po drugie zamieszczone linki nie mają żadnych cech charakterystycznych by można było ustalić wydawcę jeśli to swl'a. Do tego szanujące się swle nie przedstawiają się w kodzie ich wstawki.

Po trzecie mogą być rozwiązania autorskie lub swl nie znane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności