Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, 

potrzebujesz osoby, która napisze dla Ciebie teksty na różne tematy? Masz już dosyć nieuczciwych "copywriterów", którzy zwodzą Cię za nos, a gdy przychodzi termin oddania zlecenia, to zapadają się pod ziemię? W takim razie to co znajdziesz poniżej powinno Cię zainteresować. 

Nazywam się Paweł Cisek i od 5 lat zajmuję się copywritingiem. Współpracuję zarówno z klientami firmowymi, jak również prywatnymi. Nie musisz martwić się o dotrzymywanie terminów i wysoką jakość dostarczonych treści, bo to zawsze jest u mnie na pierwszym miejscu. Dokładnie analizuję branżę klienta i dostarczam takie treści, które gwarantują wyższą sprzedaż oraz wiernych czytelników (w przypadku bloga).

Od niedawna do oferty dołączyły również teksty SEO. Jeśli potrzebujesz takowych, to również zapraszam do kontaktu, bo warto. 

Co mogę Ci zaoferować? Piszę teksty na:

• Strony sprzedażowe
  • Blogi
  • Strony firmowe
  • Landing Page
  • Teksty SEO (zapleczowe/precle)

Dlaczego warto? Teksty, które Ci dostarczę:

• Zwiększą konwersję na Twojej stronie - po co marnować pieniądze na pozycjonowanie i pozyskiwanie ruchu, skoro nie będziesz potrafił go spieniężyć, bo teksty na stronie odstraszą potencjalnego klienta?
  • Podniosą sprzedaż - nie ważne, czy masz sklep internetowy, czy sprzedajesz kursy, bo dobry opis produktu to podstawa do udanej sprzedaży. Wzbudzi w kliencie tak silne pożądanie, że bez zastanowienia kliknie KUP TERAZ!
  • Zainteresują czytelników na blogu - blogi są idealnym narzędziem do budowania silnej marki w internecie, ale tylko pod warunkiem, że dasz czytelnikom wartościową i inspirującą treść. Bez tych ostatnich składników czytelnik nawet nie będzie chciał zapoznać się z Twoim artykułem i cała praca pójdzie na marne. 
  • Będą prowadziły klienta przez cały proces zakupowy - bez nachalnej sprzedaży, klient jak po sznurku dotrze do formularza sprzedażowego
  • Nie będą nudne - koniec lania wody i zanudzania czytelnika. To jeden z najważniejszych powodów dlaczego klienci nawet nie zapoznają się z tym, co dla nich przygotowałeś. 
  • Dostaniesz je zawsze na czas - bez wymówek o powodzi, braku prądu, czy awarii komputera

Prowadzę firmę i wystawiam faktury VAT. Decyzja należy do Ciebie, może czas już skończyć z półśrodkami i zainwestować w copywritera, który bez ociągania zapewni Ci najlepszy content? 

Moja strona: www.slowodajezysk.pl

Kontakt: pawel@slowodajezysk.pl

Miłego dnia i do usłyszenia!

Twój Copywriter

Paweł Cisek

Dane firmy: 

Cisso IT Paweł Cisek

NIP: 815-172-61-24

Regon: 363449782

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności