Skocz do zawartości

Strona internetowa co dalej

Klimair

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki chłopaki za wszystkie rady i zaangażowanie w mój temat. 

Sklep prawdopodobnie będzie na bazie Prestashop bo osoba twozaca mi stronę taki poleciła. 

Pozostanie wybór szablonu i tutaj ja się chciał bym wzorować na popularnym sklepie morele.net jest bardzo czytelny i wzbudzające zaufanie - oczywiście nie będzie tak rozbudowany ale chciał bym żeby bym się na nim wzorować. Moje pytanie czy znajdę gdzieś taki szablon lub zbliżony do morele?

13 godzin temu, jimmi napisał:

na WooCommerce będzie sklep prawdopodobnie tańszy i dodatkowe integracje też,bo więcej jest developerów w PL.

To co wymieniasz to podstawowa funkcjonalność, a wygląd to dużo zależy od szablonu.

Zaraz mnie zjedzą ludzie, chyba na początek najtańszym rozwiązaniem będzie jakaś platforma ecommerce. Cudów nie ma ale da się wyklikać samemu prawie wszystko.

Teoretycznie moze i prestashop by to ogarnal dosc wygodnie i szybko

baner-seostationv2.png

Kolego Piotr.k chyba źle mnie zrozumiałeś ja nikogo nie proszę żeby za mnie szukał szablonu, poprostu zapytałem czy ktoś się juz kiedys nie spodkal z takim badz podobnym szablonem.  Przegladalem na tych stronach co podales ale w telefonie to sobie moge poogladac.... 

Wieczorem dopiero jak wrócę z pracy to poogladam na kompie jak się w peuni prezentują.

Zastanawia mnie to czy morele zrobiło sobie stronę od podstaw czy też z jakiegoś szablonu kozystali.

Większość sklepów ma większość rzeczy zrobione dość szablonowo wg ogólnie przyjętych standardów rozmieszczania elementów w sklepach.

Ważne są też zdjęcia produktów, których nie będziesz miał w szablonie tylko musisz przygotować.

Bajer polega na tym, jak to się wszystko komponuje i prezentuje wizualnie w całości.

• 3 tygodnie później...

Tam do shopera teraz są szablony, że  sobie przeciągasz w panelu wszystko wizualnie więc wystarczy znaleźć zbliżony i poklikać :). A tak jak pisze jimmy - może ten abonamentowo cie zainteresuje 50 dych to niewiele

baner-seostationv2.png

• 2 miesiące temu...

Nie chcę wypowiadać się na temat samej strony internetowej  - koledzy z dłuższym stażem na forum są specjalistami w tym zakresie. Chciałbym tylko zauważyć, że ten klimatyzator kosztuje prawie 5 tyś. złotych więc jako klient chciałbym Ci ufać jeżeli mam dokonać u Ciebie zakupu.  Dajesz JEDNO zdjęcie i to katalogowe, nawet po powiększeniu jest śmiesznie małe, to wcale nie wzbudza mojego zaufania. 

Pisałeś wcześniej, że montujesz te klimatyzatory - w ramach kampanii reklamowej mógłbyś pokazać bliżej jak to się robi. Nie wiem, nagraj to, pokaż, że jesteś profesjonalistą, że przede wszystkim MASZ towar, który ja mam zamówić.

Uważam, że otwarcie sklepu Prestashop w podstawowej / standardowej wersji będzie lepsze od wszelkich przesiadek i przeróbek strony internetowej, w którym kierunku ma to zmierzać ?
Sklep w przyszłości może być rozwijany i można inwestować w niego więcej pieniędzy - a na dzień dzisiejszy będzie posiadał niezbędne narzędzia do prowadzenia sprzedaży.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności