Skocz do zawartości

Konsekwencje zmiany firmy pozycjonującej

giees

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, tu masz ekran z Majestica dla twojej domeny.

Nie jest to super miarodajne narzędzie, lecz może dać obraz ile i jakie masz linki.

Wg niego to za dużo tego nie ma.

Oczywiście firma mogła robić pozycjonowanie przez 301 lub własne zaplecze, które jest ukryte przez botami takich skryptów.

Więc nie oceniam firmy pozycjonerskiej.

Untitled-1.jpg

Coś tam jednak porobili. Nie wiemy za jakie pieniądze, przez jaki okres i z jakimi efektami się prezentują.

Autor tylko pyta co się stanie jak to zerwie.

Znam takie przypadki z autopsji spadki pozycji były mocne im dłużej od końca umowy upłynęło, plus to co pisałem konkurencja wzleciała jak na skrzydłach na topy.

W ostatnich paru dniach troszkę liznąłem wiedzy tajemnej i po analizie linków prowadzących do mojego sklepu okazało się, że jakieś 90% to precle. I to wątpliwej jakości. Zresztą nawet rozmawiając z firmami pozycjonującymi mówili wprost, że to śmietnik, który w pierwszej kolejności wymaga posprzątania.

Wiadomo precle nic nie dają, katalogi nic nie dają, ba nawet linki nic nie dają.

Wykup u kogoś analizę strony za kilka tyś, wrzuć kilka artów do łajtpresa koniecznie z linkiem nofollow na adres strony albo nie kliknalnym najlepiej ! albo może bez adresu strony ? ?bo przecież wszystkie linki szkodzą, a potem idź w niedzielę do kościoła i módl się o wzrost pozycji, albo zgłaszaj konkurencje i czekaj aż Twoja strona wskoczy ...

sorry ale to jest marketing ... każdy Ci powie że te linki to śmietnik że są fe i be, a jak podpiszesz umowę to w 90% wrzucą jeszcze większe gówno ;) przecież niektórzy piszą do klientów innych jakie to gówniane linki mają i przejdź do nas to będziesz miał idealne, zero spamu zero sramu i to wszystko w cenie 500 zł miesiecznie bo dobre zaplecza, teksty, serwery domeny, softy, listy za darmo dają :)

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

te z diecezji mają większą moc ;)

@giees to przy następnej umowie zaznacz nie nie chcesz linkbuildingu z precli i katalogów ani komentarzy.

Linki działają i będą działać nic lepszego jeszcze nie wymyślili. Precle czy SWLe trzeba umieć dobrze wykorzystać.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

giees sprzedam ci troszkę  wiedzy tajemnej, generalnie jak rozmawiasz z każdym pozycjonerem to jego zaplecza są bardzo wartościowe, zaplecza innych pozycjonerów to nic więcej jak bezwartościowy spam...

To tak jak z budowlańcami, wchodzi fachura i od razu kto tak panu sp**przył robotę, a robi przeważnie jeszcze gorzej.

Dnia 4.02.2017 o 21:31, Arkaszka napisał:

giees sprzedam ci troszkę  wiedzy tajemnej, generalnie jak rozmawiasz z każdym pozycjonerem to jego zaplecza są bardzo wartościowe, zaplecza innych pozycjonerów to nic więcej jak bezwartościowy spam...

To tak jak z budowlańcami, wchodzi fachura i od razu kto tak panu sp**przył robotę, a robi przeważnie jeszcze gorzej.

ostatnio spotkałem się z takim przypadkiem, gdzie klient dzwoni do mnie, bo rozmawiał z dwoma pozycjonerami i stwierdzili, że "bez dostępu do serwera ftp nic nie pozycjonuję" - na odpowiedź, że pozycje strony przecież w czołówce od kilku lat - "powiedzieli, że to się samo tak zrobiło". 

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności