Skocz do zawartości

Rozjechany glweb...

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po raz wtóry....

mam taki problem:

2621jti.png

coś się strasznie rozjechało :/ niestety moja znajomość php i css opiera się na mojej inteligencji i sile dedukcji więc nie bardzo wiem gdzie znaleźć odpowiedz na to pytanie.. gdzie to moge zmiejszyc?! :/

Dzieki za pomoc

naughty.gif

no to ja już nic nie kapuje :/ ehh pod firefoxem mi się rozjechało i tez przyznam już mam ok.

a nie masz jakiegoś pluginu do osobistych ustawień css ?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Po prostu kolejny człowiek chce upchać jak najwięcej tekstu i nie robi przerw tylko stawia przecinki :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Rozwiązaniem może być zamiana wszelkich kropek, przecinków i średników w słowach kluczowych na spacje.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Po prostu kolejny kretyn chce upchać jak najwięcej tekstu i nie robi przerw tylko stawia przecinki aggressive.gif

hmm po pierwsze nie kretyn, bo to bardzo niegrzeczne. A co wiecej gdzie ty tą wielką ilość tekstu widzisz? Nazwa i 3 słowa kluczowe :[

Zresztą jak już pisałem - już po kłopocie ;)

naughty.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności