Skocz do zawartości

Płatności online - SMS / Przelew

wmp3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie jaką stronę polecicie (korzystacie) związaną z płatnościami online?

Obecnie byłem w serwisie dotpay, ale uciekam od nich...

Szukam strony, dzięki której po wysłaniu smsa użytkownicy otrzymywać będą online na swoje komórki wygenerowane kody ( jak również poprzez przelew bankowy )

@wmp3

Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą!

Oferujemy wysokie prowizje, błyskawiczny support oraz aż do 90% wypłacanych środków.

Z naszymi Partnerami rozliczamy się poprzez przelew, przekaz pocztowy, a nawet bitcoin.

Aby u nas zarabiać, wystarczy prosta rejestracja.

Jeśli masz więcej pytań, prosimy o bezpośredni kontakt z nami:

email: wspolpraca@icash.pl
telefon: 58 776 40 25
GG: 60977215

icash_456x68_prowizja%20bazowa.jpg

Sprawdź ofertę tpay - korzystam z płatności bankowych, ale widziałem, że maja również obsługę SMS. Miło mnie zaskoczyli supportem i szybkością kontaktu. Ogólnie polskie firmy to jakiś żart pod tym względem, średni czas odpowiedzi na maila to nawet kilka dni... wtf? Zdecydowanie odradzam również dotpay i przelewy24. Czekam, aż Stripe wejdzie do polski i pójdą z torbami nasi Janusze biznesu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności