Skocz do zawartości

aktualizacja PR

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

Eksport nowych wartości BL to mamy jak w banku ponieważ w tej chwili na ponad 50% są wartości które do tej pory były od kilku tygodni na kilku tylko DC. Inna sprawa, to co jest warty eksport BL sprzed miesiąca, czy też trwający miesiąc? :)

Co do eksportu PR to Google przechodzą same siebie i to co teraz szykuje to największe z dotychczasowych dziwactw w tej dziedzinie - nazwałbym to zabiegiem kosmetycznym, albo ciągłe jeszcze eksperymenty.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja tak nie na temat ale linki.the-best.biz

niezły spam serujesz na stronce :D i tak patrze i jakos nie widze tej strony w google

może to przez aktulizacje PR ;)

gimlak

też tak myślę a w przyszłym roku powstanie superbigextrapowergrandfather

smiałem się śmiałem ale teraz patrze na rózne dc tu i faktycznie wyniki są dość ciekawe :)

yyy no w ciagu nie wiem dokładnie ilu ale ok 1 h zmieniły mi sie wyniki o 60 tyś stron w dół na światowych DC i o 4 tyś w góra na polskich to coś nowego :)

decent

Ni ma zadnego updejta, jedynie małe zawitrowania. A watek na sto stron bedzie ? ;) Czy dmay rade? czy modzi na to pozwolą ? ;) O to jest pytanie, a nie jakis update pr.

Po to update jest żeby wątek robić, nie po to tyle czekałem żeby nie miec przyjeności z ....., z czasem będziemy zakłady robić kiedy .... Perspektywa dwóch tygodni mi jak najbardziej odpowiada ale obawiam się, ze dopiero połowa października :) chociaż, kto wie

Ni ma zadnego updejta, jedynie małe zawitrowania

Hmm mi te zawirowania bardzo odpowiadają bo moje 2 stronki wyszly z filtra lub poprostu katalogi od Google znowu zaindeksowało więc jesli ten Update bedzie taki radosny to niech trwa jak najdłużej.

I nie pisac ze PR nie ma znaczenia bo jednak ma to jakies znaczenie ze moja strona jest w katalogu który zdobył wyższy PR niż wczesniej.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności