Skocz do zawartości

Na poważnie o SWLach i to nie Xann

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Poza @Xannem, ktoś jeszcze pisze o SWLach i to żaden z właścicieli pozostałych systemów.

Puenta jest taka że można używać dalej ale trzeba być profesjonalistą żeby sobie krzywdy nie zrobić. 

https://enterso.pl/jak-na-link-building-wplywa-system-wymiany-linkow/

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Punkty sprzedaję od 2009 roku i do dzisiaj moja firma utrzymuje się. ;)

Pamiętajmy, że SWL też są aktualizowane pod względem jakości.

Przykładowo Seomatik.pl stał się systemem moderowanym.

Przyjmuje strony z grafiką, unikalnymi treściami itp.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Masz dział na forum o SWLach (https://www.forum.optymalizacja.com/forum/62-systemy-wymiany-linków). Tam gdzie ktoś się sensownie wypowiedział w ciągu ostatnich ~6 miesięcy to znaczy że system żyje. Jaką ma skuteczność każdy z nich? To już musisz sprawdzić we własnym zakresie, bo tak jak neon103 napisał SWLe się zmieniają, i to że Seomatik przez lata był spamowym systemem nie znaczy że nadal jest.

SWL-e maja nizaprzeczalne zalety, przede wszystkim komfort  - zwłaszcza gotlink i seomatik. Natomiast ostatnio żadnej frazy sensownej nie wbiłem. Jeżeli ktoś w ostatnich tygodniach coś swl-em wbił (ale nie "wesele  w północnej części dominikany") to będę wdzięczny za post.

Dnia 1.02.2017 o 21:02, Lars napisał:

...Jeżeli ktoś w ostatnich tygodniach coś swl-em wbił (ale nie "wesele  w północnej części dominikany") to będę wdzięczny za post.

Proszę,  https://seoparty.net/wypas-owiec-case-black-hat-seo/

SWL mają sie bardzo dobrze, przeżywają swoją drugą młodość ich atut to używa ich wąska grupa osób wiec miejscówki nie są zajechane jak listy profili czy K2 

Marketing internetowy dla firm

Inną możliwością wykorzystania SWL jest przyspieszanie indeksowania wpisów i podstron na stronie,

Indeksowanie podstron na swojej stronie przez swl'a :lol:

Wykorzystując systemy wymiany linków, narażamy się na przykre konsekwencje w postaci

banów lub filtrów

bany za linki ... 

88x31_en.png - semrush z trialem

Xann

Mi chodziło o to czy ktoś wypozycjonował coś w miarę sensownego i to  w ostatnich tygodniach a nie miesiącach. Kilka miesięcy temu SWL-ami też jeszcze strony powchodziły w topy i są tam cały czas. Są tez w topach od lat strony robione swl-ami. Ostatnio jednak sytuacja zmieniała się. Np 2 strony po zastosowaniu swl-li nie weszły do top100, po odjęciu linków wskoczyły około top30 i top20. 

Generalnie oceniając już kilka lat używania swl-li - były to na przemian okresy efektywności i braku efektywności. 

17 minut temu, Lars napisał:

chodziło o to czy ktoś wypozycjonował coś w miarę sensownego i to  w ostatnich tygodniach

To co dla Ciebie jest proste dla innych jest szczytem możliwości.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

9 godzin temu, Xann napisał:

SWL mają sie bardzo dobrze, ... używa ich wąska grupa osób

To się SEKTA nazywa, ta młodość.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

7 godzin temu, Mariusz napisał:

To się SEKTA nazywa, ta młodość.

Oj tam sekta... Kiedyś był to popularny sposób na "robienie seo" teraz... można inaczej. Stare metody wracają do łask... o ile rozsądnie się ich używa. Jestem ciekawy jak długo. Sam chyba spróbuje ponownie pobawić się SWL'ami. Jestem ciekawy czy faktycznie jest tak jak tu piszą co poniektórzy. 

Szkółka sadzonek winogron w Dolinie Prądnika, sprzedaż sadzonek winorośli.  |  Przewodnik po Ojcowie: Strona o Ojcowskim Parku Narodowym  

przy mniej konkurencyjnych frazach sprawdzają się dobrze

Sprawdź  kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup.
Autoryzowany sklep z zegarkami, zegarki męskie i damskie - Zegart.pl

A może chcesz kupić meblościanki - sprawdź perlavita.com.pl meble do każdego wnętrza. W dobrej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności