Skocz do zawartości

Na poważnie o SWLach i to nie Xann

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, Lars napisał:

Xann

Mi chodziło o to czy ktoś wypozycjonował coś w miarę sensownego i to  w ostatnich tygodniach a nie miesiącach. Kilka miesięcy temu SWL-ami też jeszcze strony powchodziły w topy i są tam cały czas. Są tez w topach od lat strony robione swl-ami.

Ostatnio jednak sytuacja zmieniała się. Np 2 strony po zastosowaniu swl-li nie weszły do top100, po odjęciu linków wskoczyły około top30 i top20. 

Generalnie oceniając już kilka lat używania swl-li - były to na przemian okresy efektywności i braku efektywności. 

Wydaje mi się żę czasy w których ktoś pokazuje zobaczcie wy pozycjonowałem frazę "meble" SWL dawno już minęły i nie wrócą. Choć widzę ze odkryłeś dość ciekawy sposób na pozycjonowanie SWL czyli najpierw dodajemy potem zdejmujemy, no skoro tak mówisz to wierze na słowo  

SWL na dzień dzisiejszy to kolejne źródło linków nic więcej, kwestia umiejętności ich używania a firmy używają ich do 

- indexowania 

- dopalania katalogów , artykułow, profili, itp itd 

- pozycjonowania LT 

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności