Skocz do zawartości

Zmienić nazwisko dla marketingu

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

W mieście Apex w Północnej Karolinie pewien dentysta miał problemy związane z nazwą swojej praktyki "Better Dental" Samorząd lekarzy dentystów chciał żeby zmienił nazwę firmy bo sugeruje że jest lepszy od reszty, Zasugerowano mu że jakby nazywał się Better to nie mogli by się do niego w żaden sposób przyczepić. Według dentysty duże środki zostały zainwestowane w markę, więc zmiana nazwy była by co najmniej bardzo kłopotliwa.

Po konsultacjach zmienił nazwisko Draper na Better. A więc "Better Dental" jest nazwą w pełni legalną i nikt już nie może się do niej przyczepić :D

więcej w artykule poniżej

https://abc11.com/1722310/

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Extreme Conditions Demand Extreme Responses! Wystarczy zamienić przymiotnik "skrajny/ekstremalny" na "absurdalny"... Ja już dawno przyzwyczaiłem się, że w obecnej rzeczywistości społecznej absurd goni absurd - szczególnie w państwie odpowiedzialnym za światową eksplozję tzw. poprawności politycznej. Jak widać na powyższym przykładzie w dalszym ciągu wiele można zdziałać prostymi metodami bazującymi na myśleniu zdroworozsądkowym. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności