Skocz do zawartości

Ważne wydarzenia nie pokazują się na ścianie

droopy

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem dzisiaj "ważne wydarzenie" na fanpage, widzę je na stronie about, ale nie ma go na wallu, coś się ostatnio zmieniło? Bo widzę, że na ścianie wszystkie wcześniejsze ważne wydarzenia zniknęły. Można je jakoś przywrócić? Jedyne rozwiązanie jakie na razie znalazłem to proteza share wydarzenia, ale nie o to mi chodzi, chciałbym aby po prostu w czystej formie było ważne wydarzenie na ścianie. Da się to jakoś zrobić?

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Profil tu nie ma znaczenia bo sprawdzałem na kilku, po prostu nie pojawiają się na głównym wallu tylko w about. Wchodzę w narzędzia do publikowania, klikam nowe, wybieram z listy ważne wydażenie i uzupełniam dane (nie zaznaczam "ukryj na wallu"), zapisuję i mam to tylko na stronie about, na wallu się nie pojawia.

Dla przykładu tutaj profil: https://www.facebook.com/itss.games
w About jest info https://www.facebook.com/pg/ITSS.Games/about/ "iOS release of #HoliColoring - Coloring Book for Adults"

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

W ważnych wydażeniach nie ma prywatności, to nie są zaproszenia z datą od do tylko informacja, że w określonej dacie miało miejsce jakieś zdarzenie (historyczne).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności