Skocz do zawartości

Wyświetlenia - jednostki linków

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Orientujecie się może czemu na wszystkich moich stronach wyświetleń jednostek linków w statystykach adsense pokazuję dużo mniej niż wyświetleń zwykłych banerów?

Przykładowo miałem w tym miejscu baner i miał 10 tys. wyświetleń (czyli by się zgadzało mniej więcej tyle ile miałem wizyt na stronie), wrzuciłem jednostkę linków i jest 1000 wyświetleń (statystyki na stronie takie same).

CTR jest zaskakująco dobre, takie wrażenie jakby nie zliczało wszystkich wyświetleń, a kliknięcia podliczało normalnie. Albo po prostu coś zaniża i wyświetlenia i kliknięcia.

Reklama za każdym razem wyświetla się poprawnie na różnych urządzeniach. Odrzucam opcję z brakiem reklamodawców - to nie to.

Jak to jest u Was w porównaniu zwykłych banerów i jednostek linków?

EDIT: Chyba, że wyświetlenia linków zlicza dopiero gdy się kliknie w nie, wtedy chyba by się wszystko zgadzało... ;)

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności