Skocz do zawartości

Anglojęzyczna platforma do pisania precelków?

Mlikettu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję platformy dla SEO copywriterów, która musiałaby spełniać kilka ściśle określonych warunków i zastanawiam się, czy mógłby ktoś polecić taką, która spełniałaby naraz je wszystkie:

- musi być anglojęzyczna, tak aby stawki były w dolarach (wiadomo, lepiej mieć 0,99$ za 1000zzs niż 0,99zł)
- użytkownik zarabia pisząc poprawne gramatycznie teksty mające mieć określoną długość i zawierać określone keywordy ale bez względu na wartość merytoryczną, w stylu "moja ciocia wpadła na obiad i rozlała kawę gadając o dentyście w Detroit", najlepiej poprzez zautomatyzowane formularze w stylu np. Textbookers
- płatności odbywają się za pośrednictwem PayPal (to ważne!)
- akceptacja regulaminu nie wiąże się z podpisaniem niczego, co na chama można by zinterpretować jako umowę o pracę/zlecenie/dzieło

Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

23 godziny temu, Mlikettu napisał:

- akceptacja regulaminu nie wiąże się z podpisaniem niczego, co na chama można by zinterpretować jako umowę o pracę/zlecenie/dzieło

Poza tym powinna Cię bardziej interesować druga część wypowiedzi.

Nie w tym rzecz, po prostu jestem zarejestrowany jako bezrobotny ale zasiłku mi nie przyznają, a jeśli będę próbował sobie dorobić gdziekolwiek gdzie trzeba jakąś umowę podpisać to uznają że jestem zatrudniony i odbiorą mi ubezpieczenie zdrowotne, dlatego desperacko szukam jakichkolwiek metod by zarobić parę groszy bez podpisywania bo tylko tak mi wolno.

A miałbym jeszcze jedno pytanie, czy rejestrację na takim Fiverze albo wykonanie poprzez nich zleceń można by uznać za podpisanie umowy zlecenia bądź o dzieło? Bo z ich regulaminu raczej nie wynika to jednoznacznie, a dla mnie to jest najważniejsze... Oczywiście z US bym się z tego wszystkiego rozliczył w przyszłym roku, ważne żeby oficjalnie nie było to żadną z tych dwóch ww. umów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności