Skocz do zawartości

Indeksowanie strony

fizuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jeśli ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanie to będę wdzięczny. Mianowicie, dodałem do swojej strony 3 nowe zakładki (usługi), po 2 tygodniach wpisując site: Google je wykryło natomiast teraz znowu po 2 tygodniach, zniknęły. Dlaczego?

Pozdrawiam!

Poszukaj test o indeksacji zrobiony przez @MaxPana - trochę się wyjaśni. Ogólnie jeśli strony były w indeksie i nie zmieniłeś nic żeby je wyrzucić z indeksu, to możesz spać spokojnie. Sprawdź czy są przez cache:tuadresstrony, ewentualnie przez info:tuadresstrony (a najlepiej i tak i tak), bo site: nie pokazuje wszystkiego.

Dzięki wielkie za pomoc!

Jeszcze jedno pytanie jesli moge, wpisując catch:allandmax.pl pokazuje mi kopie str jeszcze bez danych które wprowadziłem. Po jaki czasie mniej więcej bedę mógł zobaczyć juz strone z pamięci podręcznej z zakładkami które wprowadziłem koło tydzień temu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności