Skocz do zawartości

Katalog.Szook.com

Smirnof

Rekomendowane odpowiedzi

Ta kopia pochodzi sprzed około roku.

Nic nadzwyczajnego, zwykły, bezczelny plagiat. Zaraz kilku napalonych cwaniaków sporządzi pewnie kilka tysięcy takich kopii.

Były już dmozy, biblie i inne cholerstwa, teraz jak widać nowa forma.

A, że przy okazji jest to zwykła kradzież, tego taki cymbał oczywiście nie rozumie.

Dla niego:

...katalog jest rozwiązaniem autorskim, a nie powieleniem istniejących pomysłów, nie jest kopią, jest bardziej dopracowany niz inne...

Samych sukcesów życzę.

apollan: Biznes ==> Motoryzacja - takiej kategori nie moglismy pominąć ... :D)

kalashnikov: z tego co sie orientuje wykonawca wykonywal kilkanascie dużych zleceń i zna sie akurat co można a czego nie. I uważam ten temat za zakończony.

gryf: Dziekujemy

w ramach jasnosci ja nic z tym wspolnego nie mam ;) Ja mam bardziej lokalne ambicje niz globalne.

No ale dziekuje za docenienie bo w sumie nazwy sie nie klonuje o tak pierwszej lepszej :) - aż urosłem z dumy :D

heh ... nazwa powstała nawet nie myślac o nazwie polskiej. Z tego co potem sie zorientowalismy to byl tam dział reklamy ....

Yeden: jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to przejdz sobie na poczte, bo Twoje zdania nic ciekawego nie wnosza do tematu.

Smirnof a oczym mysleliscie jak powstawala ;)?

Przeciez jestes dosc dlugo na forum i chyba nie chcesz powiedziec ze nie mialo to wplywu na nazwe domeny :)? bo cos nie bardzo moge zalapac ze tak mimo przebywania na forum od roku nie widziales mojego nicka :)

Twoje pojawienie sie na forum

03.2005

Rejestracja domeny

Domain Name:szook.com

Record last updated at 2006-07-02 08:17:17

Record created on 2005/7/31

O ile to nie jest zwiazane z zauwazeniem nazwy na forum to super spostrzegawczosc.

No ale tak jak pisalem to mnie nie martwi to mnie cieszy.

Co nas nie zabije to nas umocni :D

szookpl: wtedy na forum istnialem tylko dla celów google, reszta mnie nie interesowała.

Domena polska mnie nie interesowała, tylko .com - calkiem inne zalorzenia portalu były. Dopiero tak naprawde graficy uswiadomoli mi, że istnieje również polska taka domena, czym sie nie przejołem, siegnołem porady prawników i nie widzimy zadnych powodów by ja zmieniać.

A nazwa szook spodobała sie więc postanowilismy zawalczyc o miejsce na rynku :D)

spoko :D ciesze sie ze siegneles rady i ze sie spodobala.

Ja tam sie z sieganiem po rade nie bede sie spieszyl :) na wszystko przyjdzie czas.

Nie no spoko pewnie ze nalezy zawalczyc o rynek tak jak pisalem mnie to cieszy.

Masz o co walczyc ;)

A mam pytanie wystepujesz jako portal Szook ?jest ten portal w jakis sposob firmowany ? to tak w ramach tych prawnikow. Bo nie znalalzlem namiarow a na dobrym portalu walczacym o rynek takie namiary chyba powinny byc.

szookpl: zawsze jest o co walczyc ... a raczej kogo :)

Portal jest na etapie przed promocyjnym, jeszcze sporo pracy i rzeczy do zrobienia.

Nie wiemy jak ludzie zareaguja, czas pokarze ..., moze znikniemy za miesiac, rok ... etc :D

Jednak naszym zdaniem nie jest przejmowanie osób korzystajacych z Twojej wyszukiwarki i oferty, a raczej rozwój w przyjaznej atmosferze ;)

Namiarów na tym etapie nie ma, beda w odpowiednim momencie. Portal nie jest narazie firmowany, nie ten etap ... tak bym to nazwał. Sa juz kroki poczynione w tym kierunku ale ... wszystko w swoim czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności