Skocz do zawartości

Precle a AdSense?

sebek0306

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie czy tak zwane precle (te artykuły za 1zł) dadzą radę z AdSense? Ile takich precli trzeba by wykupić żeby przyjęli stronę? Co sądzicie o tych preclach i czy mieliście jakieś doświadczenie z nimi?

Nie chcę używać tych tekstów do pozycjonowania. Interesuje mnie czy te precle są "unikalną treścią"? Czy po kupnie 15 takich precli przyjmą mi stronę do AdSense?

Cześć,

Chcesz założyć nowe konto w AdSens, jak rozumiem.

Do tego potrzeba jakąś dobrą stronę nie żadne precle, tutaj musisz się postarać. Żeby wizualnie i merytorycznie wszystko grało.
Zrób stronę np. o chomikach czy jakimś swoim hobby.
Jak strona przejdzie weryfikację to już swój kod możesz zamieszczać gdziekolwiek.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Uważam, że nie warto bawić się w takie kombinacje. Po pierwsze szkoda czasu, który można poświęcić na stworzenie jakiejś wartościowej strony, którą później można podpiąć np. pod jakieś programy partnerskie i dalej ją rozwijać (przy okazji zarabiając). Co Ci to da, że zrobisz stronkę za 15 zł z bezwartościowym contentem? Raczej nic. Jak się czymś interesujesz to będzie Ci łatwiej. A co do szczegółowych wymagań i reguł to poczytaj dokumentację AdSense.

Najlepiej załóż dwa konta np: jedno na siebie dla wartościowych stron, a drugie na powiedzmy dziewczynę lub kuzynkę gdzie podepniesz strony gorszej jakości.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ale tu nie chodzi o zadną wartościową treść i nic z tych rzeczy. Poprostu potrzebuje strony nieważne jakiej na której bedą reklamy google, nic wiecej. Nie pytajcie o szczegóły. Chce to zrobić jak najszybszą drogą. Widziałem strony na których byly skopiowane artykuły i przyjęli ją. Mojej nie chcieli przyjąć. Dlatego chce wykupić te artykuły zeby byla unikalna treść. Tylko to mnie interesuje. Moze ktoś rozwinąć wypowiedź o tej graficznej optymalizacji?

Dnia 7.02.2017 o 08:13, neon103 napisał:

Najlepiej załóż dwa konta np: jedno na siebie dla wartościowych stron, a drugie na powiedzmy dziewczynę lub kuzynkę gdzie podepniesz strony gorszej jakości.

Super porada, jak to wykryją leci permanentny ban i zakaz udziału w programie, bo multikonta są ściśle zakazane, właśnie żeby nie obchodzić smart pricingu

no to pozdrawiam, bo musiałbyś:

- oba konta na inne osoby fizyczne, przelewy na konta różnych osób, czyli cuda z rozliczaniem się

- logowanie do panelu przez proxy, żeby komputer nie był do zidentyfikowania

gra nie warta świeczki imo, ale to jak już komu po drodze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności