Skocz do zawartości

4 nowe estetyczne katalogi

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

Katalogi jak zawsze po szeregu zmian w kodzie, pozycjonowane codziennie.

Wpisz swoje strony nie pozalujesz. Wg obserwacji zachowania wczesniejszych katalogow do tygodnia zaindeksuje ok 100 stron!

2 linki bezposrednie z Twoim anchorem.

Katalog Jedwabny

Katalog Stron Earth

Katalog Bambusowy

Katalog Stron seo

Masz już trochę katalogów, ale przy tych bez moderacji pomyśl o usunięciu pola email przy zgłaszaniu. Według mnie takie pole jest nie potrzebne przy nie moderowanych katalogach. Oczywiście to moja opinia i możesz się z nią nie zgodzić. :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Jak widać lubisz mieć dużo.

Nie wydaje Ci się, że te Twoje katalogi to ten sam katalog?

Duplicate content, to oczywiście pryszcz i nie ma najmniejsego znaczenia dla zangażowanych twórczo twórców.

<dodane>

Mówiąc o przyszłości, to myślę, że prędzej czy później będzie fajnie.

</dodane>

Twoim tokiem rozumowania 95% qlweb-ow dostanie bana za Duplicate content.

Ale napewno nie moje, bo lubie miec duzo i lubie miec dobrze :)

Strona glowna - unikalne dla kazdego katalogu title, desc i key.

Kategorie - j/w

Podkategorie - j/w

Szczegóły - j/w

Ponad to staram sie dawac inna liczbe wpisow wyswietlanych w podkategoriach, takze daje inne znaki dla kategorii np. < Aktualnosci >, Biznes & ekonomia itd.

Aktualnie mysle nad jeszcze kilkoma sposobami zmiany skryptu.

Moze pozornie wyglada jakbym szedl na ilosc nie jakosc ale to tylko pozory, ktore lubią mylic :)

Takze sam widzisz ze zanim moje katalogi dorwie ban, 95% innych juz bedzie zbanowanych.

Nie bralbym sie za to gdyby cos moglo isc nie tak przeciez nie?

Jestes kolejnym, ktoremu nie podoba sie ze wykonuje duzo katalogow albo zazdrosny ja nie wiem.

Lepiej dodaj swoje strony i wszyscy beda happy :D

Pozdrawiam

_________

lit.

...Jestes kolejnym, ktoremu nie podoba sie ze wykonuje duzo katalogow albo zazdrosny ja nie wiem.

Lepiej dodaj swoje strony i wszyscy beda happy...

Zazdrosny nie jestem, bo tak po prawdzie nie mam o co.

Twoje katalogi, choćbyś ich jeszcze stworzył nawet setkę nie stanowią dla mnie żadnej konkurencji, nie ma więc żadnych racjonalnych przyczyn dla tego rodzaju wzniosłych uczuć.

Napisałem po prostu, jak to widzę, a jeżeli uważasz, ze wiesz lepiej, to oczywiście wiesz, nie muszę i nie chce mi się dyskutować, kto wie lepiej.

Nie jeden się póżniej dziwił i nie jeden się jeszcze zdziwi.

Strony nie dodam.

Nie uchodzi, by byle jaką stronę ładować do tak dobrych katalogów i do tego jeszcze z taką świetlaną przyszłością! :D

sukcesów życzę i wszelkiej pomyślności.

Konkurencji nie stanowimy, conajwyzej mozemy jeszcze kiedys wspolpracowac.

Napisałem po prostu, jak to widzę, a jeżeli uważasz, ze wiesz lepiej, to oczywiście wiesz, nie muszę i nie chce mi się dyskutować, kto wie lepiej.

Nie chodzi tu o wiedze, raczej doswiadczenia a te pokazuja ze bedzie dobrze.

Twoje racje w pierwszym poscie wynikaly raczej z lenistwa, nie popatrzyles jak gdzie co, sugerowales sie iloscia, teraz ich bronisz konsekwentnie.

Nie uchodzi, by byle jaką stronę ładować do tak dobrych katalogów i do tego jeszcze z taką świetlaną przyszłością! :)

Juz nie przesadzajmy z ta przyszloscia.

Strony nie dodam.

Znajda sie tysiace innych :)

Ja takze zycze najlepszego i zapraszam do wymiany pogladow czesciej!

niektorzy mysla, ze jeden link mniej zbawi ich katalog

co za krotkowzroczna polityka

2 linki ;)

Warunki udostępniania

Friday, 18. November 2005, 15:36:17

Jedyne warunki to pozostawienie na katalogu dwóch moich linków i nie zmienianie ich!!,

katalog można dowolnie przerabiać i dostosowywać od własnych potrzeb

Mozna by sie kłócić czytajac tak ogolny regulamin.

Linki sa normalnie widoczne na katalogach, prowadza do prawidlowych stron a wprowadzenie rel mozna interpretowac jako

"katalog można dowolnie przerabiać i dostosowywać od własnych potrzeb"

Bawiac sie w adwokata...

link - w technologiach komputerowych, inaczej hiperłącze - element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się między dokumentami bądź różnymi miejscami w tym samym dokumencie (odnośnik do innego pliku) - zrodlo wikipedia.

Definicja nie zawiera zadnych dodatkowych parametrow jakie pojawiaja sie w kodzie (o ktorym tez nie ma slowa) takich jak title, target, class, rel.

Tak wiec pozostaje pewna dowolnosc w interpretacji jak to w naszym kraju czesto bywa.

W mysl zasady - Wszystko co nie jest zabronione jest dozwolone!

Moje dzialanie ma takze na celu podwyzszenie jakosci linkow w katalogu poprzez ograniczenie wychodzacych. Wszystko dla dobra pozycjonowania.

Prosze nie sugerowac mnie nie uczciwości bez podstawnie a czepiac sie raczej regulaminu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności