Skocz do zawartości

[WYKONAM] Pomogę przy pracach SEO

Seduire

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Jeśli poszukujesz do zdalnej współpracy rzetelnego, błyskotliwego, terminowego oraz błyskawicznie uczącego się pracownika, to zapraszam do zapoznania się z moimi umiejętnościami jak również do kontaktu w celu podjęcia współpracy :).

Doświadczenie moje obejmuje następujące zlecenia:

- Praca przy obsłudze sklepu internetowego z bielizną jak również akcesoriami erotycznymi, kosmetykami oraz chemią domową. W zakres moich obowiązków wchodziło przede wszystkim dodawanie produktów, dbałość o aktualizację oferty oraz pomoc przy zdobywaniu linków pozycjonujących serwisu.

- Tworzenie i dodawanie przepisów kulinarnych wraz ze zdjęciami.
- Zdobywanie linków pozycjonujących z for i blogów internetowych.
- Administrowanie stronami internetowymi opartymi głównie o skrypt Wordpress.

Ponadto na tyle dobrze czuję się w Wordpressie, że potrafię dokonać mniej czy bardziej zaawansowanych zmian w szablonie (w zakresie HTML).

Poza tym wykonywałam:

- wstępną obróbkę tekstów - dostosowywanie jej pod kątem wymagań zleceniodawcy;
- dodawanie zdjęć do tekstu (wyszukiwanie darmowych zdjęć z portali oraz załadowanie ich do CMS Wordpress i dodawanie do wpisów);
- linkowanie tekstów (zarówno linkowanie zewnętrzne jak i wewnętrzne);
- dodawanie tagów, przypisanie kategorii, dodawanie opisu wpisu oraz tytułu SEO.

Podstawy języka HTML nie są mi obce :).

Ogólnie mówiąc - nie programuję, nie piszę pięknych tekstów, ale często pomagałam przy różnych pracach "internetowych", które ciężko ubrać w określone ramy. Sprawnie poruszam się w sieci, prowadziłam kilka serwisów i chętnie pomogę w dowolnej sprawie - taka internetowa złota rączka :).

Kontakt:

Ela
info@seduire.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności