Skocz do zawartości

strategia przerzucania serwisu na inną domenę

marek_o

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie jeden z serwisów wylazł z filtra. Leży to na darmowym hostingu na ovh, który poza dużym transferem pozostawia wiele do życzenia. Przeniosę go na inny histing i domenę - przygotuję nowy serwis + przekierowanie 301 na nowy serwis.

Nowa domena będzie tak więc świeża - jak przy takim przerzuceniu linkować?

Macie jakaś strategię przy takim przerzucaniu serwisu na nową domenę?

Bo że delikatnie i ostrożnie linkować to wiem - 3,5 miesiąca serwis miał filtr :)

Kombinuję, żeby poczekać, aż wyskoczy w google pod nowym adresem, a dopiero wtedy zapuścić linki.

.

Nowa domena będzie tak więc świeża - jak przy takim przerzuceniu linkować?

Ostrożenie jak dla nowej domeny, po pół roku sumiennej pracy możesz zacząć dowalać na maxa power.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Przylinkujesz silno na początku, to później będziesz miał problem się utrzymać na topie dla bardziej konkurencyjnego hasła, jesli później odpuścisz.

Ja akuray tera niedawno przerabiałem ten temat z jednym z moich serwisów - najpierw 301, kilkanaście linków, zaindeksowało mi wczoraj cały serwis, dzisiaj podłączam do linkme 10 na dzień i do linkora , ale mały budżet, później przycisnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności