Skocz do zawartości

Zastosowanie Yoast SEO

Kerrang

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zainstalowałem ostatnio nowy szablon WP na domenie sommer-foto.pl przy okazji wykorzystując Yoast dla celów optymalizacji. W górnych tagach kodu źródłowego strony głównej wciąż widnieje w opisie " Not just another wordpress site" i to na dzień dzisiejszy podchwycił algorytm w wynikach. Zapewniono mnie jednak, że ta sytuacja zmieni się z czasem i że roboty wykorzystają tagi zamieszczone w Yoast. Chciałem zapytać co o tym myślicie a przy okazji poprosić o rzucenie okiem na obecną optymalizację. Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Nikt nic nie złapie, bo w kodzie masz "Not just another wordpress site", coś źle poustawiałeś tego yoasta.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Tak, to opis wordpressa, ale to on jest w kodzie, a nie to co byś chciał zaserwować przez wtyczkę jaką jest Yoast. Więc skoro tak, to nic się z czasem nie zmieni, opis będzie taki jaki jest w tym momencie.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności