Skocz do zawartości

[Zlece] Pozycjonowanie - frazy lokalne

Mario345

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Szukam osoby / firmy która podejmie się pozycjonowania mojej strony (gabinet medycyny estetycznej). Strona jest jeszcze w trakcie realizacji, oparta będzie na Wordpress.

Chciałbym, żeby strona była wypozycjonowania na frazy związane z medycyna estetyczną w Krakowie (np. kwas hialuronowy Kraków, Botox Kraków, mezoterapia w Krakowie itp.).

Poświęciłem trochę czasu na zapoznanie się z podstawami pozycjonowania, żeby nie być kompletnym ignorantem. 

Czego oczekuje w ramach usługi:

- Optymalizacja strony pod kątem pozycjonowania (On-Page SEO, będziemy mieć zainstalowaną wtyczkę Yoast w Wordpressie)

- Analiza i dobór słów kluczowych (na podstawie oferowanych przeze mnie usług/zabiegów)

- Analiza konkurencji - jak ciężko będzie ich "przeskoczyć",

- Optymalizacja profili społecznościowych, które będę prowadził (Instagram, Facebook. Twitter - może coś jeszcze)

- No i oczywiście docelowo osiągnięcie wysokich pozycji na wybranych frazach i zdobycie potencjalnych klientów :)

Uprzejmie proszę o przesyłanie ofert na poniższy e-mail:

mariuszkzm@gmail.com

W emailu prosze o uwzględnienie:
- Ceny (np. stawka za miesiąc)

- Orientacyjny czas po jakim można się spodziewać efektów (zdaje sobie sprawę z tego, że jest to proces długotrwały)

- Mile widziane przykłady(strony, frazy) potwierdzające umiejętność i doświadczenie w pozycjonowaniu

- Ogólną informacje o budowaniu linków do strony (czy to będą katalogi, profile, blogi czy własne zaplecze)

Mile widziane osoby mające doświadczenie związane z pozycjonowaniem w branży medycznej - aczkolwiek nie jest to wymagane :)

Pozdrawiam
Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności