Skocz do zawartości

Forall.pl - no nie mogę (usuwanie downloadu)

gamebler

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem maila od jednego ze swoich użytkowników, że download na mojej stronie nie działa. Myślę sobie WTF, przecież nic nie zmieniałem, bo wakacje i czas odpocząć. Download miałem na hostingu forall.pl, bo niedawno przeniosłem stronki od nich na inne serwery z powodu downtime'ów i zostawiłem tylko download. Patrzę o tu folderu z downloadem nie ma :D , a wszystko inne (pliki html) nienaruszone. Rozumiem, że konto zużywało dużo transferu, a forall.pl z liczeniem transferu ma problemy duże, bo nie liczą go prawie wcale. Przeglądam logi serwera, a tam dzisiejszego dnia nie ma wcale :) . Więc reasumując, albo jakiś haker ;) chciał mi zrobić dowcip, albo obsłudze forall nie podobało się tyle odwołań do mojego konta z innych stron i przeciążenie serwera :)

Miał ktoś podobną sytuację na tym hostingu ?

darmowe programy - najlepsze darmowe programy

gadu gadu - wszystko do twojego gadu gadu

Miałem tam kiedyś dmoza postawionego i nagle w ciągu kilku dni zobaczyłem, że znacznie zmniejszyło się IP, wchodze na niego a tu 404 :/

Cały skrypt został wywalony, gdyby to był jakiś "hacker" to miałby tam lepsze rzeczy do usuwania niż dmoza.

Najgorsze było to, że wogóle nie odpowiedzieli na maila w którym spytałem o to co się stało.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

wzięli pieniądze.

Usuneli konto.

Na 20 emiali odpowiedzieli raz.

Forall.pl

Andersa 5, 32-660 Chełmek

NIP: 549-100-65-80, REGON: 070732740

https://img272.imageshack.us/my.php?image=imag00030zm.jpg

Jak dla mnie działalność zachacza o prokuratora, ale dzieci policji jak wiemy się nie boją. Za to lokalny Urząd Skarbowy zastanowi się czemu uzyskują dochody za niewykonane usługi.

• 2 tygodnie później...

Miałem tam kiedyś dmoza postawionego i nagle w ciągu kilku dni zobaczyłem, że znacznie zmniejszyło się IP, wchodze na niego a tu 404 :/

Owszem - trzba przyznać, że sporo katalogów na forall zostało w taki sposób załatwionych.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności