Skocz do zawartości

Automat do wpisywania słów kluczowych do Google

ojciec17

Rekomendowane odpowiedzi

że generowanie fejkowego ruchu ma jakikolwiek wpływ na pozycję w serpach? 

w yandex ma na pewno ale trzeba ten ruch umieć udawać. Lary chyba kiedyś robił test na Google i nie było ruchów w serpach.

Kupowanie softu za 3 stówki i jeszcze grzebanie po nim cały dzień lub dwa dni (nikt mi nie powie, że świeżak zainstaluje zennoposter i zrobi taki projekt z podpięciem proxy,

chyba żartujesz zenek to aplikacja pudełkowa, nie trzeba cronów, sewerów, ioncube i innych rzeczy masz plik .exe klikasz 3 razy dalej i masz ZAINSTALOWANY.

Uważam że nie tylko Świeżak a nawet dziecko 10 letnie zainstaluje bo klikać trzeba tylko dalej nic więcej. Więc wytłumaczysz o co chodzi z z tym skomplikowanym instalowaniem?

Ja uważam że świerzak zainstaluje i napisze prosty szablon na 5 kroków z usuwanie cookie i zmiana juzera...

Ściągnij sobie demo i zobacz sam.

Nie chodzi mi o instalację, chodzi o to że człowiek świeżo po zainstalowaniu nie zrobi w kilka chwil taki projekt - przecież widzi program pierwszy raz na oczy :)  Nawet ogarnięty człowiek musi się nauczyć każdego nowego środowiska, nawet jeśli jest banalnie proste.

@Mion - biznesy działają różnie. Między innymi dlatego Ty i ja sprzedajemy swoje wynalazki. A wszystko to da się zrobić (ale nie jest dostępne defaultowo) w ZennoPosterze.

Żeby nie było, nie czepiam się ZennoPostera, gdzie w ogóle napisałem że z niego nie korzystam. Po prostu udzielajmy pełnych odpowiedzi. @sebau napisał jak to wygląda - to nie jest tak różowo z pisaniem szablonów pod jakiekolwiek narzędzia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności