Skocz do zawartości

Strona do oceny

RadekKw

Rekomendowane odpowiedzi

Nie robi się cieni w znakach/ literach w CCSie. Wygląda to koszmarnie. Kolor żółty odpycha. Na 1 rzut oka nie widze twojego numery telef, a jak ja nie widze to typowa dziunia moze tez miec problem. Piszesz stworzymy a nie masz zespolu przedstawionego.

Zmień layout.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

29 minutes ago, Hicarian said:

Nie robi się cieni w znakach/ literach w CCSie. Wygląda to koszmarnie. Kolor żółty odpycha. Na 1 rzut oka nie widze twojego numery telef, a jak ja nie widze to typowa dziunia moze tez miec problem. Piszesz stworzymy a nie masz zespolu przedstawionego.

Zmień layout.

Cienie w fontach za pomocą css są obecnie często stosowane na stronach, chociażby fontawesome.io, więc myślałem, że to dobry pomysł.

Jeśli chodzi o żółty kolor to kwestia gustu, ale widzę, że strona z Twojej stopki lh.pl ma dużo takiego samego żółtego koloru. :) Na obu tych stronach chyba ładnie współgra z niebieskim.

Nr telefonu jest podany w sekcji kontakt a dodatkowo na pasku menu, więc jestem zdziwiony, że jest z tym problem.

Sformułowanie "stworzymy" użyte zostało celowo przewrotnie i mam tu na myśli, że stworzę stronę razem z klientem. Bo sam deweloper strony nie stworzy, dużo pracy jest po stronie klienta: przygotowanie materiałów itd.

Tak czy inaczej dzięki za opinię. :) 

Cień jest OK, ale z umiarem i delikatnie. U Ciebie jest przekombinowane i w efekcie czytelność to dramat. Logo wygląda jak zrobione w paincie w 5 minut - i generalnie nie chodzi tu o kwestie kolorów i stylu, bo to zawsze jest kwestia subiektywna, tylko projektant ewidentnie nie czuje w tym przypadku grafiki, trendów i zasad dobrego UX - radze skorzystać z pomocy grafika. :)

Białe napisy w TOP dają po oczach, że strach. IMHO skoro "robisz" strony warto postarać się o bardziej indywidualny, oryginalny layout :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Kolorystyka zdecydowanie do poprawy. Osobiście zastosowałbym bardziej "biurowy" zestaw kolorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności