Skocz do zawartości

Pozycjonowanie lokalne

a4le

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę działalność i chciałbym  jeszcze bardziej podwyższyć pozycję po wpisaniu fraz :

- wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego wejherowo

- wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego gdynia

- wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego sopot

- wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego gdańsk

- wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego pruszcz gdański

Moja strona to: KLIK

Co mógłbym jeszcze zrobić, aby podwyższyć? Na inne w mniejszych miejscowościach jestem w topie.

1 godzinę temu, a4le napisał:

studioczystosci myślisz o "miasto.nazwafirmy.pl "?

tak btw. niby dlaczego miałbym dostać po du**e? pytałem się konkretnie ;)

On raczej myśli o tym, że Twoja strona to one page bez żadnych podstron, na których można by umieścić informacje o działalności w konkretnej miejscowości.

Do niezoptymalizowanego one-page dorzuciłbym fakt, że profil linków masz tragiczny, a po szybkim rzucie okiem na strony ze stopki uważam, że chyba trochę nie wiesz co robisz. (jeżeli lozkarehabilitacyjne.pl to zapleczówka, to robisz to źle).

10 godzin temu, a4le napisał:

Co mógłbym jeszcze zrobić, aby podwyższyć? Na inne w mniejszych miejscowościach jestem w topie.

Zatrudnij kogoś, kto się na tym zna :)

Godzinę temu, Pyciak napisał:

Do niezoptymalizowanego one-page dorzuciłbym fakt, że profil linków masz tragiczny

Co masz na myśli, że tragiczny słabe linki odsyłające? Jeśli tak to jak te lepsze mogę pobierać?

Godzinę temu, Pyciak napisał:

a po szybkim rzucie okiem na strony ze stopki uważam, że chyba trochę nie wiesz co robisz. (jeżeli lozkarehabilitacyjne.pl to zapleczówka, to robisz to źle).

Niee to jest po prostu zwykła strona, nie ma nic wspólnego z zapleczem.

1 godzinę temu, a4le napisał:

Co masz na myśli, że tragiczny słabe linki odsyłające? Jeśli tak to jak te lepsze mogę pobierać?

Artykuły sponsorowane, zaplecze ... no, ale żeby ktoś Ci pokazał palcem gdzie warto to raczej nie tutaj ;) Tutaj ludzie zarabiają na tym, że znają takie miejsca, więc odpowiedź jest prosta - chcesz poprawić link building, a nie umiesz go zrobić - kup :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności