Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Onet.pl

Saturn

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nigdy tam na onet nie patczyłem, pozycjonowałem pod google, a tu -edyn filtr, drugi. trzeci, no i dziś widze że onet mi na niektórych stronach dostarcza polowe odwiedzin.

Algorytmu Onetu zrozumieć nie można, wiele tu żartuj, że trzeba poprostu placić za boksy, i jest w tym na pewno prawda, no ale - polowe odwiedzin to dużo.

p.s. nadal nie zamierzam pod onet pozyjonować, ale nie przyznać oczewistego faktu nie moge.

Onet czymś tych prostych ludzi wabi. Moze, że wszystkiego ma dużo? Tam mróga, tu pogoda, tam program tv. A google - wiadomo - gołe okienko. Nie każdy potrafi docenić prawdziwe piękno.:P

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja z dobrym skutkiem pozycjonuję pod onet wp i google. Pewnego razu w google trach i poleciały pozycje....

ruch jaki generował onet był na poziomie 10% normalnego (z googlem), tylko klienci jacyś tacy.... bardziej zdecydowani

zdecydowanie jedna z ważniejszych spraw, jeśli się prowadzi biznes, to wypozycjonować się w google i wp

edyta...

to moze jeszcze napiszę jak :)

onet (morfeusz, tak?) zwraca dość sporą uwagę na meta, szczegółnie na keywords :)

proponuję także powstawiać <!-- opisy htmlowe --> z keywordem (ja wstawiam taki 1 z najważniejszym z nich

ja walcze z pozycja w onecie i normalnie czuje sie jak Syzyf jak kulke kulal ... nic do przodu ... delikatny skok do przodu i plecy i tak w kolko ....

generalnie teraz mamy link sponsorowany i to zalwazylem chyba troszke podnosi nam pozycje aczkolwiek tez do konca tego pewien nie jestem.

Aczkolwiek nie wiem czy nie poswiece jakiejs domeny na przyspamowanie porzadne i sprawdze co wtedy sie stanie.

Moje pytanko male do tego ... czy moge taki spam na innej domenie puscic z tego samego serwa na ktorym stoi domena i stronka z ktora walcze i na ktorej bana za zadne skarby dostac niemoge ?

czy lepiej i bezpieczniej zrobic to z innego serwa.

np. jakiegos na ktorym konczy mi sie hosting :>

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności