Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] psdtube.pl

michumasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sprzedam serwis psdtube.pl, którego jestem właścicielem od 2012 roku. Aktualnie nie mam czasu i możliwości dalej rozwijać projekt - myślę, że osoba kreatywna i z pomysłem może z powodzeniem zarządzać tym serwisem i osiągnąć sukces.

Aktualna średnia odwiedzalność (styczeń 2017 wg Google Analytics) to ok. 3000 użytkowników miesięcznie. Serwis nigdy nie był pozycjonowany w sposób black hat SEO, nie otrzymał nigdy bana, nie dostał żadnego filtra. Bez żadnej pracy przy portalu, pilnując tylko, że był minimum jeden ciekawy wpis miesięcznie, w najlepszym roku 2014 serwis osiągnął kilka tysięcy PLN przychodu (programy partnerskie, artykuły sponsorowane, Adsense itp.).  

W skład oferty wchodzi:

- domena psdtube.pl ważna do 01.2018 (usługodawca lh.pl)

- serwer ważny do 02.2018 (usługodawca lh.pl) + pliki + baza SQL

- przekazanie konta na Twitterze

- przekazanie konta na Facebooku

Moja cena ostateczna za wszystkie w/w elementy to 4000 PLN brutto (3252 PLN netto) - sprzedaż tylko i wyłącznie na f.vat (wg wyceny ze speedtest.pl (sprawdzane dzisiaj) wartość serwisu to 5355 PLN; wg wyceny z wyceniono.pl (sprawdzane dzisiaj) wartość serwisu to 5409 PLN)

Uważam, że dla kogoś, kto zna się na branży, wie w jaki sposób zmonetyzować zyski z tego typu portalu i tchnie nowe życie w projekt, zwrot inwestycji nastąpi spokojnie za pół roku.

Dla ewentualnych zainteresowanych: szanujmy się, wiadomości typu "za 2 tys. biorę" lądują od razu w koszu - podana cena jest ostateczna.

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt admin@psdtube.pl

Pozdrawiam

MT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności