Skocz do zawartości

[SZUKAM] Zlecenia SEO, Optymalizacja, Linkowanie, Marketing Szeptany. Kraków lub ZDALNIE

st_fot

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo!

Poszukuję dodatkowych zleceń związanych z SEO. Posiadam ponad 6 letnie doświadczenie jeżeli chodzi o zagadnienia związane z SEO, głównie zajmowałem się zleceniami dorywczymi, ale pracowałem też przez ponad rok na etacie w jednej z agencji SEO w Krakowie.

Z sukcesem udało mi się stworzyć od zera i zoptymalizować trzy strony komercyjne (większość fraz w TOP10) a także wiele własnych, prywatnych zaplecz i for internetowych, które później poszły pod młotek. Na tej przestrzeni lat (od 2011), wykonywałem głównie zlecenia marketingu szeptanego dla kilkuset różnego rodzaju firm (w tym np. dla firmy G-Data) oraz zlecenia linkowania (głównie na forach internetowych, których posiadam własną i unikalną listę).

Nie obce mi są GWT, Analytics, Ahrefs czy Majestic.

Jestem zainteresowany współpracą na zasadzie podwykonawstwa, konsultanta ds. SEO na część etatu. Może być fizycznie w Krakowie a można też i zdalnie.

W przypadku jakichkolwiek ofert lub pytań, proszę o kontakt przez PW lub mailowo:

mail1.png.f978009265c62e9f3266bcd6a3c0a1d1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności