Skocz do zawartości

[Wykonam]Pozycjonowanie

Seokontakt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Najpierw może coś o swoim doświadczeniu. Od 2 lat pracuję w dość dużej poznańskiej agencji SEO, gdzie jestem specjalistą ds. pozycjonowania. Z racji tego że pracuję po 8 godzin dziennie,doszedłem do wniosku że jestem w stanie przeznaczyć od 4 do 6 godzin dziennie na samodzielne pozycjonowanie stron. Chętnie podejmę się wszelkich działań związanych z optymalizacją stron,audytami,link buildingiem,blogami,zapleczami itp. Posiadam własne bazy for oraz blogów wysokiej jakości, własne strony zapleczowe. Wszystko wykonuje sumiennie z pełnymi raportami miesięcznymi lub jak klient woli tygodniowymi. Posiadam wiedzę na temat analyticsa oraz adwordsa, platform blogowych wordpress,tumblr itp.

Więcej szczegółów chętnie ujawnie podczas rozmowy. Najchętniej podejmę się jednak gruntownego pozycjonowania.

Powięcej informacji proszę o kontakt mailowy.

E-mail: seo.kontakt@o2.pl

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności