Skocz do zawartości

siła starej domeny ?

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

albo linkuj :D

linkuja uważałem zawsze za bardzo słaby system, może się myliłem ;d

Tej stronki nie pozycjonowałem, poprostu chamsko ja dopaliłem systemem, nie pozycje były dla mnie tu priorytetem. Ponoć to fsb, ja tak nie uważam, chyba zacznę ja kulturalnie pozycjonować ale może ona lubi spamerkę tylko ;)

Informacyjnie dla zainteresowanych bo było ich kilku

Dziennie ok. 200 wizyt, z czego najwięcej bo 50 % z frazy : dzwonki, na drugim miejscu dzwonki polifoniczne ok. 35% uu. Trzeba wziąć pod uwage też to że na fraze dzwonki jestem 6 a na dzwonki polifoniczne dopiero 8

hehe, konkurencja zadrżała :)

wątpie :)

Jako człowiek który profesjonalnie zajmuje się pozycjonowaniem powinieneś wiedzieć, że frazy związane z gsm nie mają tak łatwo i choćbyś się zes... to nie rady abyś osiągnął dobry wynik w krótkim czasie (a już napewno nie w tak krókim jak ten opisywany w tym poscie) - oczywiście nie mówimy tutaj o boksach reklamowych.

W tej branży nawet stara domena z pr=5 nie pomoże... przykre ale prawdziwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności