Skocz do zawartości

Dodatkowy zarobek na katalogach (firm)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

jako, że jestem autorem narzędzia, do którego link znajdziesz w stopce to zastanawiam się gdzie i do czego można je jeszcze wykorzystać (w skrócie jest to narzędzie do tworzenia programów partnerskich ale z funkcją skracania linka, tworzenia kampanii cpc itp. - jego uruchomienie zakomunikowałem tutaj). Ostatnio napisałem post na blogu, w którym opisałem jak można dodatkowo zarobić na katalogu firm.

Impulsem do napisania tego blogowego wpisu był email od jednego z zainteresowanych usługą, który w mailu napisał (rzeczywiście to to była ona! :) ), że nie bardzo wie jak wykorzystać taki rodzaj aplikacji w swojej działalności (katalog miejsc gdzie można pójść z dzieciakiem na ciastko, kawę i bez obawy posłać je na samotną zabawę :) ).

Post jest dostępny tutaj https://blog.cpamanager.net/jak-dodatkowo-zarobic-na-katalogu-firm/

I teraz proszę Was drodzy właściciele katalogów o zweryfikowanie mojego pomysłu. Czy to ma w ogóle sens? Czy rozliczanie za przeklik z katalogu z przekierowaniem 301 (czyli w teorii właściciel strony na którą następuje przekierowanie otrzymuje moc) może być atrakcyjne dla właściciela strony? Najbardziej zależy mi na opiniach ludzi, którzy takie katalogi mają bo wiadomo, że oni mogą powiedzieć najwięcej w tym temacie :) 

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności