Skocz do zawartości

Prośba do Adminów

kieloo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę Adminów o kontakt.

Prowadzę wydawnictwo z eBookami. Za chwilę wydany będzie eBook o Google i chciałbym aby w nim znalazło się trochę wypowiedzi z tego forum (oczywiście byłaby informacja skąd one pochodzą).

Próbowałem kilkukrotnie skontaktować się z Adminami na prywatną wiadomość w sprawie zgody na zamieszczenie postów z forum, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.

Proszę ko kontakt na maila kieloo@op.pl

Z góry dziękuję za kontakt,

kieloo

Próbowałem kilkukrotnie skontaktować się z Adminami na prywatną wiadomość w sprawie zgody na zamieszczenie postów z forum, lecz nie uzyskałem odpowiedzi.

A czy zgody na zamieszczenie nie powinni dać Ci co te posty napisali ? Wtedy dopiero powinieneś zapytać adminów czy możesz napisać gdzie to jest napisane w oryginale.

Przeczytaj lepiej regulamin bo tu nikt automatycznie nie zgodził się na republikację swoich wypowiedzi.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

wyrazam zgode na uzycie moich postow w dowolnych celach.

A jeśli ta wypowiedź zostanie tylko przedrukowana a gdzieś tam "na dole" będzie pisało "materiały zaczerpnięte z PiO" to też wyrażasz zgodę na to ?

A jeśli 1/3 tego eBooka będzie zawierała Twoje wypowiedzi z tym dopiskiem to też wyrażasz zgodę ?

Jeśli tak to miło zrobię sobie jakiś content...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Niniejszym wyrażam zgodę na wykorzystanie wszystkich moich "tworów" i "dzieł" w formie zebranej wydanej przez Ossolineum. W szczególnych przypadkach zgadzam się na korzystanie "bez ograniczeń" z moich "wielewnoszących"postów podczas tworzenia Ebooka o pozycjonowaniu. Równocześnie nie mam nic przeciwko wydaniu tomiku poezji zawierających moje wiersze oraz limeryki dot. głównych postaci polskiego SEO.

z poważaniem, Edyta Banita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności