Skocz do zawartości

Naturalny system wymiany linków, czy jest taki?

Damino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukałem strony pośredniczącej w wymianie linków ale nie znalazłem, działającej na zasadzie "manualnej" , tzn. jak wiadomo są czasem serwisy co mają dział "polecane strony", a więc w zamian za wymianę linkami mogą dodać u siebie wpis z linkiem do naszej strony, i odwrotnie. Zacząłem szukać takich stron ręcznie i znalazlem 2 chętne do wymiany likiem, jednak pomyślalem ze na pewno jest serwis posredniczący w wymianie takich linkow, czyli mamy strone z miejscem na takie linki, dodajemy wpis na stronie i jak ktos jest chetny to pisze do nas i sie wymieniamy lub nie, bez zadnych analiz, monitorowania, prosty serwis posrednictwa.

Nie udalo mi sie takiego serwisu znaleźć, czy zna ktoś jakąś miejscówke gdzie można znaleźć chętnych do takiej wymiany ? Może byc forum, jakas grupa gdzies, zeby tematycznie mozna bylo cos wybrac sobie. Pozdrawiam.

Ludzie niechętnie wymieniają się linkami, stąd brak takich systemów. Tu na forum z tego co kojarzę jest taki dział.

A do @Xanna musisz się przyzwyczaić tu na forum, bo jak widzi pytanie o linki to zawsze wskazuje eweba ;)

Niechętnie ? Już 6 chętnych ręcznie znalazłem (-: , dziwne to jest rozumiem że linkami nie wymienią się np. dwa sklepy które robią sobie na wzajem konkurencję ale strony pokrewnie tematycznie  raczej tak, można jeszcze ruch złapać dodatkowego. Znalazłem jakieś pojedyńcze tematy z propozycją wymiany na forum .. ok będę szukał dalej  P.S tak nie chodziło mi o spamerskie systemy wymiany linków jak e-weblink.com a serwis / miejscówkę pośredniczącą w wymianie linków. 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności