Skocz do zawartości

Gdzie w kwietniu na tydzień z dzieciakami?

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Macie jakieś propozycje na wypad tygodniowy z dzieciakami w kwietniu?

Najlepiej nie morze... Fajnie jakby można było wypożyczyć rowery. Jakieś parki rozrywki. Plus jakaś kuchnia regionalna.

No i elegancko jakby dojeżdżały w okolicy pociągi.

Napisałeś, że nie nad morze, jednak ja bym proponował Trójmiasto,

jest co robić z dzieciakami nawet jak nie ma pogody (sprawdzone na własnej skórze), połączenie pociągiem na pewno bardzo dobre,

do tego blisko na kaszeby jeśli chcesz kuchni regionalnej,

rowerami pojeździsz, jest spore zoo, w Gdyni Centrum Nauki Experyment, jak poszukasz w necie atrakcji to raczej nie będziecie się przez tydzień nudzić,

antydeska.pl - drewniana elewacja bez impregnacji i konserwacji, :o  a jeśli szukasz modnych i stylowych butów to polecam sklep: brooman.pl

Roztocze - sam planuję tam wypad z dzieciem, właśnie w celach popedałowania ;)

Rowery, kajaki i swojskie klimaty - idealnie wpasuje się w Twoje zapotrzebowanie ;) Z południa jedzie się raczej szybciej niż nad morze ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności