Skocz do zawartości

Ach te dzieciaki

adek

Rekomendowane odpowiedzi

no a pozatym umów na 2k pln czy wiecej jakos tak nie bardzo podpisywac via Poczta Polska.

dlaczego ??

dwie umowy podpisałem osobiście, reszta via Poczta, nawet z firmami z Krakowa.

czas też trzeba szanować :)

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

[Dla mnie to głupota cenie sobie każdego klienta, nawet jeżeli mam wsiąść i pojechać 500 km jak nie podpisze umowy to trudno.

no a pozatym umów na 2k pln czy wiecej jakos tak nie bardzo podpisywac via Poczta Polska.

nie wiem co widzisz smiesznego w spotkaniu z klientem

nawet jesli trzeba do niego jechac 500km

te 200 czy 300 pln wydane na paliwo to inwestycja w klienta która moze Ci sie wielokrotnie zwrócic,

a jak to kazda inwestycja jest jakies ryzyko ze sie nie zwróci.

Panowie chyba za bardzo rozpuszczacie klientów :) W życiu nie pojechałbym w ciemno nawet 100 km do klienta. Umowy podpisuje via poczta i czesto się zdarza że umowy te dotyczą nawet klientów z mojego miasta. Mało tego już w rozmowie z klientem nawet z mojego miasta podaje wstępnie informacje o szacunkowych kosztach żeby sie nie okazało że tracę czas na spotkanie z klientem który chce przeznaczyć na pozycjonowanie 300 złotych. Ale oczywiście każdy ma swoją polityke prowadzenia biznesu :)

Naszczęście większość wiekszych firm ma siedziby w moim mieście ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności