Skocz do zawartości

A Gdy Juz Będziesz W Top 10

Rekomendowane odpowiedzi

pomysł raczej szatański, ale raczej zrobisz sobie większe kuku niż oszczędności, 

wariant 1. firma używa swojego zaplecza, mówisz im pa, pa, zdejmują linki i stronka spada w niebyt po paru tygodniach, kolejnej firmie topy wejdą za parę/kilkanaście miesięcy, przy dobrych wiatrach.

wariant 2 firma używa przekierowań, zdjęcie linków jest błyskawiczne, spadek też. itd...

skutecznych firm pozycjonerskich wbrew pozorom nie ma aż tak wiele.

Z tego forum kilka ważnych informacji:

1. seo  to jest never ending story. Kto stoi ten się cofa.

2. Chcesz wydymać Freda - Fred wydyma Ciebie - cytując klasyka

3. Pewne sa podatki, śmierć i że google zmieni algorytmy 

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

A jak wyważyć proporcje miedzy pozycjonowaniem a  reklamą GoogleAdwords. . Lepiej wydać więcej za klikniecie w reklamę która jest zawsze widoczna, czy jednak wiecej na magików .od SEO.  tylko błagam nie pisać mi żę na to i na to . bo zakładamy ża mamy ograniczony budżet na reklamę ,a naszym celem jest osiągnięcie największych korzyści

14 minut temu, Arkaszka napisał:

adwordsy są szybsze,

Korzystasz z Adwords? Jak się mają Twoje frazy? Pytam bo dawno nie zamieniliśmy słowa ;) Pytanie właściwie priv :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeżeli mówisz o pieniądzach a wiesz oczywiście, ze gentlemanom nie wypada, to pomyśl. Płacisz jakieś grosze bo nie wyceniam Cię na więcej niż 1,5k miesięcznie za usługę.  Za to masz ruch i sprzedaż. Testuj, przestań płacić, jak Cię stać, to wszystko Ci wolno. Gdybym prowadził sklep internetowy i zarabiał na tym, to do głowy mi by nie przyszło aby "cudować" "oszczędzając" kilka setek miesięcznie. Masz wybór między seo a adwords. Nie znam Twojej branży. Życzę Ci powodzenia z testami, zrezygnuj z pozycjonowania. Najwyżej zamkniesz sklep i ruszysz od odnowa. Kto bogatemu zabroni?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Jak mówią koledzy bardzo dziwne podejście, mam i zarabiam coraz więcej, no to po co komuś mam płacić kto mi to umożliwił skoro już zarabiam? A mianowicie po to aby była ciągłość działania, mało tego jak sie zarabia więcej to się inwestuje w taką działalność jeszcze więcej, rozwija a nie stosuje myk polskiego przedsiębiorcy czyli optymalizacja ale nie strony ale kosztów (bo jest źle choć rzeczywistość jest inna, ale trzeba ciąć, ciąć, ciąc i zabierać a potem pyk, z pustego to i Salomon nie naleje)

Moim zdaniem doceń firmę z którą współpracujesz zwłaszcza jeżeli wywiązuje się z umowy 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności