.Grzesiek Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 W TOS nie ma nic o tym, że obrazki powinny być nieruchome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Warto ryzykować zysk 10 centów za pół roku dla takiej strzałeczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Nie warto dlatego pytam czy może być. A jesli nie orientujecie się to moze wiecie gdzie można zapytać przedstawicieli google o ten przypadek? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Zapewne w Supporcie od Pani Zosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 °K°, pisałeś ostatnio tylko o pani Kasi:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Mi odpowiada tylko Pani Zosia stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Chciałbym się upewnić czy na 100% nie łamie regluaminu, czytalem forum z góry na dół i odwrotnie i róznie ludzie piszą... wiec czy taka reklama jest dopuszczalna https://www.sondy.eu/blabla.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jak powiemy TAK = a dostaniesz Bana będziesz miał pretensje. Jak powiemy NIE = a napiszesz do supprotu to będziesz miał pretensje. Wniosek taki, że trzeba według własnego uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Okej, wiec robie wedlug wlasnego uznania i zostawiam.. odległość obrazka od reklamy mam okolo 25 px, i obrazki w borderze x 2 są a takie są podobno wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Powiedz nam za 3 dni jak bardzo zmieniło się CTR:) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 EDDY - odkąd wstawiłem obrazki (początek wrzesnia) mam wzrost o 100% w porównaniu z sierpniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 pisz do suporttu google... tylko oni Ci odpowiedza. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 AQQry odpowiedź od Pani Kasi czy Zosi z automatu jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg. Przynajmniej w kwestiach z pytaniem czy reklamy umieszczone na stronie są poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 °K°, tyle że jak ślesz maila to strona nie jest sprawdzana tylko przez panią Kasie i Zosie. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 MMP, według mnie tylko przez automat i sprawdzenie odpywa się poprzez wysłanie bota w celu sprawdzenia czy są 3 jednostki na stronie, przelecenie na szybko strony czy nie ma nielegalnej treści etc... Ale to tylko moje wnioski, twierdzące że w google pracują same automaty a strony sprawdzane ręcznie są w wyjątkowych sytuacjach. Nie wiem jak to wygląda przy składaniu podania o przyjęcie strony, być może takim samym schematem, ale przy wysyłaniu zapytań automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.