Skocz do zawartości

Zwiekszanie kilkalnosci - nietypwe obrazki z boku..

Blitz

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie znajac zycie jest to wzrost o 600% z 0,2$ na 1,2$ i szok wielki :/

Jezeli nie lamiesz regulaminu to raczej mozesz spac spokojnie. Bo o ile sie w ogole zainteresuja tym wzrostem to, to sprawdzą i stronke i jak bedzie OK to bana nie bedzie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Pewnie znajac zycie jest to wzrost o 600% z 0,2$ na 1,2$ i szok wielki :/" :hello: hehe, no nie bede pisal o ile, ale skoro takie sumy walisz, to pewnie sam sie krecisz w tych okolicach :) odezwij sie na PW, pomoge Ci ze stronką...

A tak serio, to myslalem, ze forum jest po to, zeby dyskutowac, a nie nasmiewac sie z osób z małym stazem, i malym doswiadczeniem :) widocznie sie mylilem, tak czy siak dzieki za odp.

A tak serio, to myslalem, ze forum jest po to, zeby dyskutowac, a nie nasmiewac sie z osób z małym stazem, i malym doswiadczeniem

Ależ ja się z Ciebie w ogóle nie naśmiewam. Tylko poprostu ten temat pojawia się już tak często że można sobie pożartować. A problem jest taki że regulamin Ads jest tak zbudowany że mogą Cię zawsze wyrzucić, i nasze oceny są nic nie warte.

Choć K, ostatnio ciut przesadzasz :peace:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

A czy ten skok zarobków nie jest związany z daną branżą? A może to użytkownicy AdWords więcej wydają na kampanie bo zaczął się sezon i konkurencja walczy?

Ja tak mam, że 2 razy w roku mam duuuuży skok w AdSense a wszystko dlatego, że 2 razy w roku coś się dzieje i firmy walczą o klintów a ja na tym zarabiam :peace:

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• 4 tygodnie później...

Wszystko niby pieknie ladnie.. wiekszy CTR a po pewnym czasie taki oto mail:

Witamy,

Zauważyliśmy, że wyświetlasz reklamy Google w sposób, który narusza zasady polityki programowej. Na przykład, odkryliśmy naruszenie zasad programu AdSense na stronach takich jak:

>tu przykladowy adres strony.

Wydawcy nie mogą zachecać użytkowników do klikania w reklamy Google, jak również zwracać zbytniej uwagi na jednostki reklam. Na przykład, strona nie może zawierać takich zdań jak: “kliknij na reklamy”, “wspomóż naszych sponsorów”, “odwiedź te rekomendowane linki”, lub inne pisane podobnym językiem, który mógłby pasować do reklamy Google na Twojej stronie. Wydawcy nie mogą używać strzałek lub innych symboli, aby zwracać uwagę na reklamy na ich stronie, jak również nie mogą etykietować reklam innym tekstem niż ”Linki sponsorowane” lub ” Reklamy”.

Prosimy dokonać stosownych zmian na stronach witryny w ciągu następnych 72 godzin. Sugerujemy również ponowne zapoznanie się z zasadami polityki programowej (https://www.google.com/adsense/policies) , aby zapewnić, że wszystkie z Twoich stron są zgodne z regulaminem programowym.

Jak tylko wprowadzisz zmiany na Swojej stronie, wykryjemy je automatycznie i dostarczenie reklam nie będzie zakłócone. Jeśli zdecydujesz się nie wprowadzać zmian na Swoim koncie w ciągu następnych trzech dni, konto Twoje pozostanie aktywne, ale wyświetlanie reklam na Twojej stronie zostanie wstrzymane. Prosimy jednak miej na uwadze, że możemy wyłączyć Twoje konto, jeśli naruszenia zasad polityki programowej zostaną odkryte w przyszłości.

Dziękujemy za współpracę.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

NAjlepsze jest to ze obrazki byly juz bardzo male ok 15 x 15 pixela, zadnych strzalek i oddalone o ok50 pixeli od reklam.. i oddzielone borderem..

Jednym slowem - paranoja.

Oczywiscie usunalem obrazki i ctr spadl zaledwie o 0,01 % poki co. Zarboki tez bez zmian.

Chodzi jednak o fakt debilnego podejscia do marketingu. Wiadomo ze google rzekomo dba o jakosc, ale po to jest reklama aby zwracala na siebie uwage. Mogliby po prostu zaoszczedzic tej obludy i napisac wprost

"Masz zarabic nie wiecej jak 5 $ dziennie a reklamy maja byc w stopce zeby nikt nie klikal a my zgarniemy sobie wowczas wiecej kasy za odslony".

Coraz bardziej przeszkadza mi to jak nas traktuja. Mam zalozone konto na adres belgijski. Strona, na ktorej wyswietlam reklamy ma potezne obrazki z boku oddalone o zaledwie 10 pix i po 3 miesiacach zaden e-mail nie przyszedl. Content francuski i flamandzki w dodatku z opisami srodkow wypisywanych na recepty (czyli to za co dostalem bana na polskie konto za polska strone)..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności