Skocz do zawartości

Monitoring Pozycji Google – GMonitor

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
32 minuty temu, mlody0072 napisał:

W sprzedaży powinien pojawić się na początku marce. Obecnie pracuję nad proxy do mojej aplikacji i po pierwszych testach wygląda obiecująco :)

Aplikacja obecnie działa na PHP 7 i owszem będę ją wspierał w tym kierunku. 

A czy masz już jakiś pomysł co do kosztów? Planujesz abonament, czy jednorazową licencję? 

Sprawdź szeroką ofertę lakierów hybrydowych klasy premium: www.NOX-Nails.pl

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Dlatego właśnie pisałem jakiś czas temu, że poszukuję takiego softu, który mi zastąpi Web-Tools, ale będzie poważnym projektem, tworzonym przez ludzi, a nie jedną osobę. Z całym szacunkiem, ale projekty 1-osobowe są dobre na własne potrzeby, a nie dla szerszej publiczności. Wolę zapłacić odpowiednio więcej, ale związać się z projektem rozwijanym i wspieranym. Na razie używam SE Ranking, bo pod kątem możliwości/UX/ceny jest dla mnie najlepszy. Jeśli znajdę coś w wersji "standalone" to zmienię (wolę u siebie).

Do tematu ma wnieść tyle, by podwójnie pomyśleć zanim zainwestuje się pieniądze i czas w narzędzie tworzone przez nawet bardzo zdolnego, ale programistę działającego solo, który w dodatku ma na głowie więcej niż 1 projekt i robić dodatkowo za kilka osób - developera, marketingowca i pomoc techniczną.

Pewnie boli, że Web-Tools po kilkunastu (to już chyba aż tyle) latach darmowego wsparcia, "już" nie ma wsparcia.

Co do zespołów, moim zdaniem lepszy jednoosobowy , jeśli jest słowny i solidny. A tak akurat w przypadku autora tego wątku jest.

Łatwiej się dogadać w wielu sprawach :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dobra, przeprasza, jeśli uraziłem Adama. Chciałem znaleźć jakieś informacje na temat monitora pozycji w wersji standalone, bo pamiętam, że kilka miesięcy temu była jego zapowiedź. Na stronie szukałem informacji, ale jest taki chaos, że się po prostu nie połapałem, naprawdę. Nie wiadomo, który projekt jest "alive", a który już zamknięty. Do tego jakieś zmiany nazw produktów. Wszedłem więc na PiO i zauważyłem, że wciąż są pytania kiedy będzie ten monitoring i brak odpowiedzi. Jeszcze raz przeprasza, poniosło mnie, choć ja swojego stanowiska nie zmieniam, ale mogłem je zachować dla siebie.

@Mariusz model biznesowy Web-Tools określił sam autor. Ja bym z chęcią płacił za aktualizacje wnoszące nowe funkcjonalności. Płacę za szereg aktualizacji i nie widzę w tym problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności