Skocz do zawartości

Monitoring Pozycji Google – GMonitor

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Lesio soft narazie jest w wersje "zamknięta beta" dla tego nie ma go w otwartej spzredaży, żereszta jest to na forum napisane wiele razy, a Ty jakieś wypracowania piszesz na temat jednoosobowej dzialalnosci, nie ma to nic w wspólnego z "jakością" swiadczonych usług.

Nie chciałeś dostać zamkniętą bete czekaj na początek spzredaży i cala filozofia.

Masz do wybory "inne" produkty, wręcz wzorowo wspierane :D 

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
3 minuty temu, Lesiu napisał:

Wszedłem więc na PiO i zauważyłem, że wciąż są pytania kiedy będzie ten monitoring i brak odpowiedzi.

Na wszystkie pytania odpowiadam w ciągu kilku minut, każdy kto  zada pytanie ma odpowiedz. (zobacz w temacie GIndex.me odpowiedz w ciągu niespełna 10 minut i rozwiązanie problemu). Teraz zobacz inny temat konkurencji i porównaj czasy odpowiedzi na jakiekolwiek zapytania.  (ostatnio też tam pisałeś :) ) (lecz nie piję nic do innych każdy ma swój model biznesowy) 

7 minut temu, Lesiu napisał:

Dobra, przeprasza, jeśli uraziłem Adama

Mnie nie uraziłeś, każdy ma swoje zdanie na różne tematy ale mi tak jak i Mariuszowi lepiej się współpracuje z małymi firmami ponieważ są bardziej elastyczne i można się "dogadać" a z większymi firmami jest różnie czasem dobrze czasem źle. 

Co do aplikacji dużo osób używa jej i sobie chwali, niektórym się nie podoba, ale wszystkim nie dogodzi taki jest Świat taka jest Polska ale to dobrze bo każdy ma pracę i może wybierać w produktach. O aktualizacjach ostatnio nie piszę tutaj na forum tylko wszyscy je widzą bezpośrednio w aplikacji i pobierają. 

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności