Skocz do zawartości

Reklama kontekstowa, afiliacyjna dla strony motoryzacyjnej

robert0770

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam programu afiliacyjnego z targetem dla strony motoryzacyjnej (ogłoszeniowej części), z możliwością dopasowania reklam do podstron czyli tak zwanym kontekstem. Zależy mi na reklamie części samochodowych która kieruje do jakiegoś sklepu.

Co byście mi polecili?

Dnia 08/03/2017 o 09:09, robert0770 napisał:

Witam, szukam programu afiliacyjnego z targetem dla strony motoryzacyjnej (ogłoszeniowej części), z możliwością dopasowania reklam do podstron czyli tak zwanym kontekstem. Zależy mi na reklamie części samochodowych która kieruje do jakiegoś sklepu.

Co byście mi polecili?

Cześć, napisz do mnie na andrzej@cpamanager.net. W swojej bazie posiadam sklep internetowy automoto ze stawką 4 zł netto / CPA. Na pewno mogę Ci pomóc.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności