Skocz do zawartości

Freshmail

Finan

Rekomendowane odpowiedzi

Od 3 godzin siedzę i próbuję zapłacić im za mailing (całkiem sporą kwotę) niestety nie mogę i nie wiem czemu.

Podane nr telefonu nie działają, jak napiszę maila to mam wrażenie że automat ze mną gada, na czacie online konsultant mówi że on jest od sprzedaży.

Może ktoś poleci coś/gdzieś do wysyłania mailingu?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Nie sprawdzałem, dzięki za podpowiedź spojrzę.Nad freshmail siedzę nadal, okazało się że poprawili ręcznie dane firmy i udało się zapłacić ale co z tego jak nie mogę teraz zrobić szablonu mailingu.

EDIT: Nie no super firma, właśnie dostałem info z automatu że nie mam środków, ale ku..wa fakturę wystawili ze statusem Opłacono więc gdzie te środki?

Dodatkowo zalogować się nie można bo jest komunikat że inne osoby są zalogowane.

Jak może być ktoś inny zalogowany skoro konto założone jakieś 4 godziny temu i nikomu danych nie podawałem?

Godzinę temu, Finan napisał:

Opłacono więc gdzie te środki?

Może pokryły wcześniejsze zobowiązania za wysłane e-maile na kredyt.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A gdzie tam jak dopiero konto było zarejestrowane u nich i pierwsza płatność.

Już wysłali ale poświęciłem na to parę ładnych $ i z 4 godziny czasu który też kosztuje.

Pierwszy i ostatni raz wysyłam coś za ich pośrednictwem.

Shit happens :/

Duży jest problem kiedy się chce zrobić wysyłkę "na teraz" i coś takiego wyskakuje, ale z doświadczenia wiem, że przy zakładaniu konta najczęściej takie rzeczy wyskakują. Daj im szansę ;)

Takie firmy często muszę sprawdzić czy nie spamujesz, zabezpieczyć się przed napływem Nigeryjskich (i nie tylko) spammerów - którzy często używają nielegalnych płatności itd. itp.

Już nie potrzebuję poleceń jakichś firm bo po prostu zrobię to: Lepiej,Taniej,Skuteczniej,Szybciej.

Z pomocą pewnego użytkownika z tego forum, a nie zawiodłem się na nim nigdy współpracując już lata.

Także dziękuję za polecenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności