Skocz do zawartości

Narzędzie do sprawdzenia brakujących fraz z listy w treści na stronie?

Damino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam jakiegoś narzędzia do znalezienia brakujących fraz na stronie w treści. Więc za pomocą Keywordtool.io i Planera stworzyłem sobie listę fraz pod pozycjonowanie long tail. Listę mam w csv. Frazy 2,3,4 wyrazowe. Część z tych fraz już mam na stronie, chciałbym wiedzieć które nie występują w ogolę i przeredagować część tekstów (opisów produktów i artykułów) żeby każda z tych ciekawszych występowała z 2-3 razy w obrębie całej strony. Myślałem że uda mi się to osiągnąć za pomocą https://tools.seobook.com/general/keyword-density/ , ale nie radzi sobie z polskimi znakami, a mimo że dodałem moją listę to nie widzę żeby to działało.

Czy jest jakieś proste (darmowe najlepiej) narzędzie do sprawdzenia jakich fraz z listy brakuje na stronie w treści ? Narzędzi do sprawdzenia nasycenia jest sporo, ale mi chodzi o taką funkcję.

Pozdrawiam.

własny skrypt w php ? Wiem że doświadczeni pozycjonerzy piszą sobie własne narzędzia, ale naprawdę dziwi mnie że nie ma czegoś  gotowego do takiej rzeczy, przecież jak optymalizujemy treść pod long tail, to najpierw robimy listę słów kluczowych, i w pierwszej chwili odsiewamy te które już są na stronie a resztę dodajemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności